📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
ja tam nie widze tortu co najwyzej korekte
silwerbalk napisał/a:
Murzyn Murzynowi zgotował ten los..... no i bite wartość rynkowa spadła
No i namówiłeś. W niedzielę zrobię sobię sobię bitki. Takie z dużą ilością sosu i ogórkiem kiszonym.
Kara za bycie zjebem, ale to nie są tortury. A jak znam życie, za darmo nie dostali.
Albo coś nawywijali, albo wyciagają z nich zeznania
Hugo Dionizy Steinhaus
info masz z tvn? afryka jest w większości muzłumańska, to tak jak byś napisał że polska policja pobiła katolików i gdzie te tortury, leją ich jakimś pasem, pewnie za kare bo coś zajebali,
takie istne pierdolenie z tv
info masz z tvn? afryka jest w większości muzłumańska, to tak jak byś napisał że polska policja pobiła katolików i gdzie te tortury, leją ich jakimś pasem, pewnie za kare bo coś zajebali,
takie istne pierdolenie z tv
Na cholerę im czapki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów