📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Japonki jedzą własne gówna popijając miksem z wymiocin bez grymasu na twarzy, a ten pedał celebruje nad tym jajem chuj wie po co...
Gryls miałby posiłek na cały dzień a ten się czai jak kartony przy drodze .
Kur*a nagle zgłodniałem
wolałbym już zjeść swoje gówno niż jądro...
Tak mi sie kawał przypomniał:
W madrycie przychodzi facet do knajpy i pyta kelnera:
-Przepraszam, co jest specjalnoscia waszej restauracji?
-Bycze jaja
Facet zdziwiony, ale nigdy nie jadl wiec poprosil. Czeka godzine, w koncu kelner przynosi dwa malutkie upieczone skwarki, ten z wyrzutami mowi.
-PANIE! Co to ma byc! Mialy byc Bycze jaja, a nie jakies male skwarki
A kelner odpowiada
-Wie Pan, nie zawsze wygrywa Torreador
W madrycie przychodzi facet do knajpy i pyta kelnera:
-Przepraszam, co jest specjalnoscia waszej restauracji?
-Bycze jaja
Facet zdziwiony, ale nigdy nie jadl wiec poprosil. Czeka godzine, w koncu kelner przynosi dwa malutkie upieczone skwarki, ten z wyrzutami mowi.
-PANIE! Co to ma byc! Mialy byc Bycze jaja, a nie jakies male skwarki
A kelner odpowiada
-Wie Pan, nie zawsze wygrywa Torreador
@kultywator: nie wiem czym chciałeś zabłysnąć, ale swoją wypowiedzią udowodniłeś tylko, że gówno wiesz.
@Takeda, nie obsraj się. Akurat ma racje, w krajach Azjatyckich jedzą nawet gówna, pierdolą zwierzęta a ten czai się na kawałek mięsa jak kurwa murzyn na rower. I jeszcze ten pedalski akcent.
Sądzę że za każdym razem kiedy nagrywa odcinek jest zjarany i ma potężną gastrofaze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów