PS. Przestańcie wkońcu tu wrzucać filmiki w których ludziom dzieje się krzywda, czasami przez to mam ochotę zrezygnować z tej strony.
PS. Przestańcie wkońcu tu wrzucać filmiki w których ludziom dzieje się krzywda, czasami przez to mam ochotę zrezygnować z tej strony.
Witam , ostatnio odkryłem te forum/portal i bardzo mi się spodobało tutaj, prawie jak na kwejku, oczywiście prawie bo na sadisticu nie ma tak zabawnej i zgranej społeczności.
Jak to nie... zpraszam na sb"
generalnie sadistic robi słabe wrarzenie na pierwszy rzut oka, jak jakieś forum na phpbb by przemo w 2005. Zmieńmy to może na lajki/łapki w górę, będzie bardziej współcześnie wyglądać i generalnie lepiej brzmi. dać komuś lajka, mieć dużo lajków, jeżeli się podobało dajcie łapki w górę, za materiał własny zawsze łapka. Co wy na to koledzy?
Lajki... Nie pamiętam takiego forum gdzie się stawia piwo za temat. Lajki to już przereklamowane pejsbukowe wymysły. Lepiej pić te piwo, niż ssać kciuka
Napewno dobrze wpisałeś adres forum? Pozdrawiam
☣ 404 tits not found ☣Ale zgadzam się z tym, że technologicznie sadistic jest dinozaurem. Zmiany są niezbędne, nie doszukujmy się w tak niewygodnym i przestarzałym systemie jakiejś wyjątkowości. Chociaż z racji, iż jestem z branży, zdaje sobie sprawę że to spora inwestycja.