więc zostałem ciężarkiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
więc zostałem ciężarkiem
Antek01 napisał/a:
Ja bym poszedł po podwyżkę. Dzięki niemu dźwig się nie wyjebał.
Wstał i tak po prostu poszedł
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Szkoda ze dzwig nie wyjebal
Tia BHP level chinski janusz biznesu ...
Jebaniutki utrzymał
i tak na zachodzie lepiej zarobisz jako ciężarek na budowie niż w Polsce jako nauczyciel albo pielęgniarka czy urzędnik
To jest logika! Nawet mając w dupie życie pracowników, ryzykować utratę sprzętu o wartości kilkaset tysięcy? A wpływ tego gościa co waży 60-70 kg na stateczności całej maszyny taka jak gdyby gołąb na końcu ramienia usiadł.
Przy tak małej dźwigni to te 60-70kg chuja daje. Sztuka dla sztuki.
Prędzej by wypierdolił ten dźwig tymi swoimi kilkudziesięcioma kilogramami jakby był po drugiej stronie bo to by coś znaczyło.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Prędzej by wypierdolił ten dźwig tymi swoimi kilkudziesięcioma kilogramami jakby był po drugiej stronie bo to by coś znaczyło.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów