📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To chyba nie był symulator kuchenny, a to nie wałek do ciasta
"Zawsze tak reagują jak im pokazuję, mimo zapewnień że go trzymam"
Proponuję zmienić kolegów
"Zawsze tak reagują jak im pokazuję, mimo zapewnień że go trzymam"
Proponuję zmienić kolegów
tak to jest, kobity boją się malutkich stworzeń....
A statystycznie rzecz biorąc to słowa: "o mój boże jaki on wielki"
najczęściej słyszy pająk...
Jak kupilam sobie VR'ke i pobralam sobie jakis pierwszy lepszy horror to nie powiem, przy dobrym scary jumpie mozna sie wystraszyc. Ciekawe doswiadczenie ale po 3h gierki i oczy bola.
a tam na ekranie kibel z podniesioną klapą
Zmieniłem już logo Sadistica. Tyle tego miernego gówna dla młodzieży w rurkach tu ląduje, że już najwyższy czas zmienić logo. Nie musicie dziękować.
A skąd wiecie co na tym jak no wy to nazywacie "tik tok" czy "w dupe zajebany tik w dupe tok" że porównujcie do tego S ?
@kocur
A skąd wiecie co na tym jak no wy to nazywacie "tik tok" czy "w dupe zajebany tik w dupe tok" że porównujcie do tego S ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów