📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
byłem pod zakładem przy jego wypuszczeniu moge wzucic fotki jak ktoś chce
Jak myślicie że on coś zrobi to chyba was coś poje... on sra w gacie o swoje życie teraz.
Dodatkowo każdy jego krok jest pod obserwacją. Kij mu w pysk. Czekam na moment w którym ten skurwiel sam się wyhuśta.
dzis widzialem chuja w zabrzu jak byl prowadzony do sadu, obstawa lepsza niz prezydent zamiast chuja wypuscic i od razu na hardzie by byl !
Green ninja napisał/a:
byłem pod zakładem przy jego wypuszczeniu moge wzucic fotki jak ktoś chce
No daj będę miał na fb bo zakładam ...
Z kopyta kulig... POPIERDALAAAA!
madzia miała zajebisty item - śliski kocyk, a co ma taki Trynkiewicz? Do pięt jej nie dorasta
Hehe
Faken, myślę sobie, "niepoprawny politycznie", ale jak pasujacy tu .....
jade dalej.....
potem ten filmik "Wszystkie dzieci nasze są"....
buahha
....Odzyskuje wiare w Sadola.....
I na koniec, jakiś koleś zakłada specjalnie konto, żeby piwa nałapać a inny go jebie za debilizm ....BRAWO!!!!
INO SADISTIC!!!!!
aha... Trynkiewicza wypuście na wolność.......Społeczeństwo Polskie go osądzi.......
Wyrwać chwasta......
Faken, myślę sobie, "niepoprawny politycznie", ale jak pasujacy tu .....
jade dalej.....
potem ten filmik "Wszystkie dzieci nasze są"....
buahha
....Odzyskuje wiare w Sadola.....
I na koniec, jakiś koleś zakłada specjalnie konto, żeby piwa nałapać a inny go jebie za debilizm ....BRAWO!!!!
INO SADISTIC!!!!!
aha... Trynkiewicza wypuście na wolność.......Społeczeństwo Polskie go osądzi.......
Wyrwać chwasta......
ragzezonator napisał/a:
dzis widzialem chuja w zabrzu jak byl prowadzony do sadu, obstawa lepsza niz prezydent zamiast chuja wypuscic i od razu na hardzie by byl !
Szkoda, że w Rzeszowie siedział i tam była rozprawa
@up
Pojebało mu się, był w Rzeszowie a napisał w Zabrzu a Ty sie już srasz jakby Ci sroka z rąk spierdoliła
Pojebało mu się, był w Rzeszowie a napisał w Zabrzu a Ty sie już srasz jakby Ci sroka z rąk spierdoliła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów