📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zabrakło tylko jednego. Dziewczyna robi ci loda w samochodzie. Wjeżdżasz na dziure w jezdni a ta odgryza ci członka.
W pierwszej historyjce, (tej ze śliskim chodnikiem na Brooklynie) na koniec brakuje kolesia, który dopada do dziewczyny (tej co nabiła się na ogrodzenie) i zapina ją od tyłu...
@up
Strzepcie sobie zanim wejdziecie do interneta
Strzepcie sobie zanim wejdziecie do interneta
Skończyłem politologię i mam pracę.
Rozjebała mnie sytuacja z myciem zębów maszynką do golenia. Na samą myśl mnie boli...
@up ja tak mam na codzień z rogami od stołu, komody, stolika, ławy...
@up - idź do specjalisty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów