U 12 letniej dziewczynki z Indii, lekarze pozbyli się mrówczej kolonii (10 sztuk), która postanowiła zamieszkać w jej małym, ciepłym uszku, sweet
U 12 letniej dziewczynki z Indii, lekarze pozbyli się mrówczej kolonii (10 sztuk), która postanowiła zamieszkać w jej małym, ciepłym uszku, sweet
Tak kurwa, od razu mógł powiedzieć milion.
No kurwa Indie. Ze 30 lat temu na jakimś wygwizdowie w Indiach właśnie, miała miejsce awaria wskutek której do atmosfery wydostały się jakieś chemikalia i po cichu w nocy wytruły sporą część okolicznej ludności. Fabrykę zamknięto, chemię zakopano (albo i nie) i chuj, wszyscy jak mieszkali w pobliżu tak mieszkali dalej. Chemia dostała się do gruntu, potem do wody, debile pili tą skażoną jak skurwysyn wodę a potem rodziły im się dzieci z 3 głowami, wadami kośćca i innymi niedorozwojami. Ale żeby było śmieszniej to Ci "ludzie" zaczęli mieć pretensje do władz, że nikt się tymi śmieciami nie zajmuje, że im się czystej wody nie dostarcza i oni (sic!) muszą pić skażoną wodę i potem chorują i rząd powinien płacić za ich leczenie. No kurwa ja pierdolę, naprawdę? To jest ich dorobek kulturowy i wysoce rozwinięta cywilizacja? Działanie na własną szkodę? Kąpanie się w Gangesie a potem picie tej wody, mieszkanie w pobliżu silnie toksycznych odpadów i pretensje do całego świata o to, że się choruje, czy wreszcie hodowanie mrówek w uszach. Kurwa jak, ja się pytam jak, można do kurwy nędzy wyhodować kolonię mrówek we własnym uchu. Niech ktoś w końcu zrobi porządek na tym pojebanym świecie. Zbombardujcie atomówkami, Indie, Afrykę i Bliski wschód. Pozbędziemy się żydów, ciapatych i niedorozwiniętych hindusów. Wszystkim to wyjdzie na zdrowie.
Mam pytanie (bez żadnego hejtu) a do kogo mieli mieć pretensje? Przecież nie jest łatwo sobie znaleźć inne miejsce do życia w kilka dni, tygodni, tym bardziej, że bieda straszna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów