ahhh te Rosiczkowate
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W drugim filmiku nie dodali odgłosów trzaskających pancerzyków, dramatycznej muzyki ani odgłosów bekania po zakończonym posiłku ;P
mam takową w domu... kilka liści uschło od zabaw
pierwszy raz żal mi tych małych gówniarzy
Baalp
hmm ale LOL sam wiesz ile godzin siedzę przy kompie tak więc nawet nie wiedziałem że się biedaczce zmarzło i teraz siedzi na kominku w agonii
no ładnie teraz wyglądam z tym zdechłym kwiatem
no obronę tzw honoru inny 'morderca'
hmm ale LOL sam wiesz ile godzin siedzę przy kompie tak więc nawet nie wiedziałem że się biedaczce zmarzło i teraz siedzi na kominku w agonii
no ładnie teraz wyglądam z tym zdechłym kwiatem
no obronę tzw honoru inny 'morderca'
A czy te nasiona muchołówki są szerzej dostępne w sklepach ogrodniczych?
Więc już wiem skąd się biorą u mnie na parapecie te wszystkie wysuszone muchy, tylko nie wiem gdzie te muchołówki pospierdalały po swojej uczcie. Tera się boję. Może się ukryły za szafą, albo pod łóżkiem, i żrą, i rosną, i na mnie czatują.
blaskhyrk napisał/a:
poszukaj na necie, miałem kiedyś mochołówke od kumpla, kupił gdzieś w necie całą roślinkę.A czy te nasiona muchołówki są szerzej dostępne w sklepach ogrodniczych?
BueR_MadasS, jeśli dobrze pamiętam to pułapki w móchołówce zamykaj się 3 razy z ofiarą i 6 razy na puston np podczas zabaw. Do tego powinneś chyba zrobić jej okres wegetacji/przesuszania tzn dać do piwnicy i nie podlewać
btw ładny dzbanecznik
Tez mialem przez jakis czas, ale w zimie mi zdechla :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów