📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Właśnie! Na harda! Ja rozumiem, że wszystko i tak zakrywa jakiś czarny pasek (cenzura i inne takie) ale mimo to horrendalne to i groteskowe.
Gdy francuska policja rozwaliła Europejską Dolinę Krzemową pod Calais, to zatrudnieni tam informatycy zostali wywaleni na pysk. To jeden z nich.
"Na harda z tym!" "Jezu jakie to straszne!" Ludzie, kurwa, sadola z kwejkiem pomyliliście? To jest lepsze niż większość postów na tej stronie, a poza tym i tak chuja widać. Chcecie to idźcie na kwejka albo inny portal, na którym dostaniecie jakieś bardzo śmieszne obrazki czy inne gówna
jebany śmieć
Typowy KODziarz
Tolerancyjne muchy
ktoś nasrał na ławkę to się muchy zleciały, a obok jeszcze jeden klocek siedzi
żeby to wytłumaczyć potrzeba eksperta...
Czarna pasieka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów