📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serdecznie wam moi drodzy dziękuję, wolałbym robić e maku smażąc frytki niż być kurierem.
Nie dość, że użerać się trzeba z pierdolenietymi ludźmi, to jeszcze takie akcje.
Biedni desperaci
Nie dość, że użerać się trzeba z pierdolenietymi ludźmi, to jeszcze takie akcje.
Biedni desperaci
Zgubił klapka, niedługo umrze
sothis napisał/a:
Serdecznie wam moi drodzy dziękuję, wolałbym robić e maku smażąc frytki niż być kurierem.
Biedni desperaci
myślisz, że w maku nie będziesz użerał się z ludźmi? trafisz na wielu więcej pojebów niż w kurierce!
Widocznie zamawiający miał już do czynienia z kurierem - czarnuchem, a że murzyn murzynowi murzynem to wystawił czarniawego kundla na czatach. Ergo: przesyłka dociera w stanie kompletnym i nienaruszonym. Straty? Osrana zbroja kuriera-czarnucha. Zyski? Przestroga dla następnego czarnucha, czy kuriera czy złodzieja... chociaż w tych przypadkach to oksymoron.
@up Następną przesyłkę ten kurier rzuci z 30 metrów zamiast przynieść pod drzwi.
Sprawdzał czy czuję respekt. Reakcja dobra to nie ugryzł.
vladok napisał/a:
Wrodzony strach przed psem pilnującym na plsntacji.
Smoluchy wiedzą najlepiej, do czego zdolny jest czarny. A tu jeszcze pies...
PabloSkills napisał/a:
Sprawdzał czy czuję respekt. Reakcja dobra to nie ugryzł.
No cóż... A często tak ktoś sprawdza czy czujesz respekt?
dobrze ze była kamera bo rozjebana doniczka poszła by na konto psa.
sothis napisał/a:
Biedni desperaci
Nerwy ze stali trzeba mieć.. ja bym pewnie szybko wyleciał z takiej roboty gdzie trzeba się użerać z ludźmi.. nie ma szans takiego nie zjebać z góry na dół .
Co za smieć. JAk ma się lęk wysokości to nie bierze się roboty dekarza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów