W miłości jak na wojnie
W miłości jak na wojnie
Taki ciekawy temat dla porównania Zgwałcony
Facet poszedłby z marszu na 3 miechy do pierdla , a tu: : "spowodowanie, by ktoś angażował się w aktywność seksualną bez zgody, różni się to od zarzutu gwałtu, którego prawna definicja odnosi się do penetracji pochwy, odbytu lub ust drugiej osoby bez jej zgody
Co prawda Anglia, ale u nas też tak by to się skończyło.
Ale ogólnie szanuje typa za to że nie daje się ponieść emocjom i zbiera materiały na szmaciurę, co nie zmienia faktu że pewnie w sądzie by mu dojebali alimenty nawet jak nie mają dzieci.
Z jednej strony może i pojebana. Z drugiej, przez długi czas mieszkałem po sąsiedzku z pewną parą gość uchodził domatora kochającego dzieci, żonę i cały świat. Ona uchodziła za popierdoloną furiatkę. Problem był taki że to było tylko dla otoczenia. Gość bez przekleństw, bez podnoszenia głosu dzień w dzień znęcał się psychicznie nad żonką. W taki skurwysynsko perfidny i wysublimowany sposób. Tak kurwa na zimno jak psychopata i nie raz doprowadzał tę dziewczyne do takich właśnie skrajnych reakcji. Ktoś z zewnątrz widział biednego gościa i furiatkę. Ja widziałem wyrachowanego skurwiela i zdesperowaną ofiarę jak w tonącej klatce. No i przez moment w oczach tej małpki zobaczyłem to samo spojrzenie co w oczach sąsiadki. Chuj wie, może to wściekłe kurwisko, a może te filmiki były po prostu za krótkie.
Tak można chyba opisać 95% przypadków znęcania się nad facetami, jeśli tylko patrzy się przez pryzmat wiecznie skrzywdzonej kobiety. Jak chłop babę napierdala, bo zupa była za słona, to przyczyną był umyślnie wywoływany u partnera głód, czy że chłop jest zjebany?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów