📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
co ten Bruce Willis?
@mit2
Witaj Ty mój wierny, przystojny wielbicielu
Bardzo lubię jak tak za mną podążasz i zlizujesz każdą moją ślinę naplutą na chodnik
Witaj Ty mój wierny, przystojny wielbicielu
Bardzo lubię jak tak za mną podążasz i zlizujesz każdą moją ślinę naplutą na chodnik
Ja pierniczę, co tu się w tych komentarzach odpierdala... a miałem nudny dzień
TB303 napisał/a:
Za rzadko czytasz komentarze pod tematami.
TB303 napisał/a:
Jak to co? sadole mają swoich wielbicieli, psychofanów w postaci np. @mit2
sezamkowyRozpierdol,
Mnie trochę męczy już ta sława. Dostałem już nawet przydomek Wielkiego Molestowanego Przez Papiesza Lewaka, co nie bardzo pasuje bo w życiu nie widziałem Dżej Pi Tu, ba, nawet na religię i do kościoła nie chodziłem, a i do lewicowych poglądów mam daleko jak Macierewiczowi do zdrowego rozsądku.
Mnie trochę męczy już ta sława. Dostałem już nawet przydomek Wielkiego Molestowanego Przez Papiesza Lewaka, co nie bardzo pasuje bo w życiu nie widziałem Dżej Pi Tu, ba, nawet na religię i do kościoła nie chodziłem, a i do lewicowych poglądów mam daleko jak Macierewiczowi do zdrowego rozsądku.
2xup Czy to aby najważniejsze, kto konkretnie i ile razy was molestował?
sezamkowyRozpierdol, ja wiem, że bardzo cię boli fakt, że dzięki mnie dostałeś bana i dupa cię przez to strasznie piecze, ale nie przesadzajmy. Nie ma tak niskiego poziomu, do którego można by się było zniżyć, aby być twoim wielbicielem To jest po prostu nierealne
Ciężko mi po prostu przepuścić okazję, żeby trochę nie pojechać po ścierwach twojego pokroju
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Ciężko mi po prostu przepuścić okazję, żeby trochę nie pojechać po ścierwach twojego pokroju
@mit2Chciałbyś co nie Ty mój słodki przystojniaczku? ;*
...żebyś sobie strzelił w łeb? Zgadnij
Ale widzę, że prowokacje działają
Nigdy nie przystanę do Ciebie, nie przejdę na ciemną stronę, jestem Jedi, jak mój ojciec kiedyś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów