Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
specjalistą to ja nie jestem, ale cegły to się chyba ustawia jedna obok drugiej i takich dziur jak w czarnym kółku raczej nie zostawia...
Oczywiście że nie jesteś, Ty nawet nie wiesz że to nie cegły głąbie xD
Oczywiście że nie jesteś, Ty nawet nie wiesz że to nie cegły głąbie xD
daj mu spokoj. zmylil go kolor
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerPomijając Hindusa, nie ten bok cegły, czy w kubku był mocz, czy piwo, to właśnie bardzo podobnymi metodami Egipcjanie wybudowali piramidy. Kątomierz z dwóch deseczek, poziomica z patyka, sznurka i ciężarka oraz matematyka na poziomie gimnazjum wystarczyły, by zbudować jedne z największych budynków starożytności. I żadna w tym zasługa kosmitów, Czupakabry, Wielkiej Stopy, czy Iluminatów. Jak widać zwykły kubek z cieczą może śmiało posłużyć za poziomice, i nie trzeba tu wcale inżynierii rodem z NASA, by zbudować budynek wielkości domu.
Spoko to powiedz mi jak przytaszczyli tysiace marmurowych klocow wazacych 500 ton kazdy przez pol Egiptu panie Archimedes
Spoko to powiedz mi jak przytaszczyli tysiace marmurowych klocow wazacych 500 ton kazdy przez pol Egiptu panie Archimedes
Hmmm, gdy tylko przez Egipt płynęła jakaś żeglowna rzeka... Albo żeby chociaż występowały jakiekolwiek zwierzęta juczne... Albo co najmniej żeby było w danym miejscu występowała określonej wielkości grupa sprawnych fizycznie ludzi... Tak, to wtedy byłoby to możliwe...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów