📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
longlong7 napisał/a:
hameryka, strzelać do nieuzbrojonych i robić z siebie bochatera
Zamiast pierdolić, dowiedz się, z jakiego filmu pochodzi owy kadr, obejrzyj go, a potem komentuj. Ale jeszcze wcześniej poczytaj słownik.
Polecę klasykiem
kotorminator napisał/a:
Zatem pytam. Z jakiego jest to filmu?
No przecież jest w tytule napisane
Tylko czemu nie odbijają tak kurwy ziemi świętej, tylko robią to dla jej okupanta.
tak sie eliminuje przeciwnika.kurwa.
zabijesz faceta-jego żona zacznie nienawidzić wroga(1).
żona będzie w ciąży-ona będzie nienawidzić wroga-zabiłeś jej męża i ojca
ona urodzi-opowie historię synowi córce(2)-zabiłeś jednego nienawidzi cie 2.
opowie sąsiadom x10.
fama poniesie się po wiosce x100.
i stad skurwiałe isis ma żołnierzy.bo amerykance walą gdzie popadnie.a te zasrane ciule nie wiedza kto w końcu jest dobry
zabijesz faceta-jego żona zacznie nienawidzić wroga(1).
żona będzie w ciąży-ona będzie nienawidzić wroga-zabiłeś jej męża i ojca
ona urodzi-opowie historię synowi córce(2)-zabiłeś jednego nienawidzi cie 2.
opowie sąsiadom x10.
fama poniesie się po wiosce x100.
i stad skurwiałe isis ma żołnierzy.bo amerykance walą gdzie popadnie.a te zasrane ciule nie wiedza kto w końcu jest dobry
A to nie było tak, że kurwy ukrywały się między "cywilami" i stamtąd strzelali? Tłum się nie rozpędził, tylko robili za umyślne, bezbronne "żywe tarcze"?
Jak dla mnie, to motherfucker-man wydał właściwy rozkaz.
Jak dla mnie, to motherfucker-man wydał właściwy rozkaz.
janlew napisał/a:
Tylko czemu nie odbijają tak kurwy ziemi świętej, tylko robią to dla jej okupanta.
w sensie, że chrześcijanie byli tam pierwsi, a Jezus nie był Żydem?
Też bym tak zrobił na ich miejscu. Co mnie obchodzą jakieś cywile na zadupiu na pustyni?
to się nazywa gówniana amerykańska demokracja ale jak smiecie dostaja po dupie to jest płacz jebac usa nie mam szacunku do tych imperialistycznych smieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów