📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nie wiem czy śmiać sie z murzyna czy sie nie śmiać. Bo bym sie pośmiał.
z murzyna ? - oczywiscie ze sie smiac
Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
nawet oni siebie trollują
A mnie tam rozbawili
Murzyn bo czarny, nie.
Ale co to za sensacja? Murzyn-analfabeta? Znajdź takiego co nie jest analfabetą, to będzie znalezisko warte głównej!
A już myślałem że spokrewniony z naszym prezydentem.
Ale co to za sensacja? Murzyn-analfabeta? Znajdź takiego co nie jest analfabetą, to będzie znalezisko warte głównej!
Naprawdę jesteś aż tak ograniczony?
Połowa gimbazy z kwejka i tej co zasiadła tutaj tak czyta. Nie wiem, czy to śmieszne.
Prawda jest niestety taka że coraz więcej takich ludzi jest w naszym kraju. Ja rozumiem tych staruszków po wojnie, im to da sie wybaczyć. Ale 18 latka w technikum która odmawia przeczytania fragmentu wiersza bo "ona nie chce"....a za chwile okazuje sie że zwyczajnie nie potrafi...kija i przez łeb. Rozumiem że są choroby, ale chorzy ludzie to chociaż sie starają. A ta pusta i tępa kurwa nawet nie raczyła spróbować. O zgrozo....
a co do murzyna to śmieszny
a co do murzyna to śmieszny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów