📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak juz uciekal to chyba nie bardzo mogli stzrelac ?? dobili go w sumie
sqnk napisał/a:
Co nie mogli, co nie mogli... mogli
Jeden drugiego postrzelił haha
W Polsce się wieszają
W Indiach skaczą pod pociągi
A w USA atakują policję
Co kraj to inne preferowane samobójstwa
W Indiach skaczą pod pociągi
A w USA atakują policję
Co kraj to inne preferowane samobójstwa
Co mu się w nogę stało? Źle stanął z nerwów?
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Swoją drogą dobrze wyszkoleni policjanci. Informacje przekazują sobie głośno, no i jak zaczął strzelać to opuścił broń bo na lini strzału był kolega. Nieźle.
Pierwszy filmik - czy mi się wydaje, że jeden z policjantów dostał w noge od kolegi?
Presty napisał/a:
Pierwszy filmik - czy mi się wydaje, że jeden z policjantów dostał w noge od kolegi?
Rykoszet możę
sqnk napisał/a:
Mogli. jak miał w ręce broń to mógł ją użyć.
Np podbiec do jakiegoś cywila i wsiąść zakładnika.
Generalnie jak policja do ciebie celuje to robisz co każą. Ni mniej ni więcej. Lepiej samemu się sądzić o przekroczenie uprawnień , niż żeby się rodzina zmarłego tym zajmowała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów