A później Irole murzyna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
A później Irole murzyna
__ napisał/a:
Sam jesteś pizda, a tym bardziej to powinna być siekiera nie młotek tym bardziej że to jebana małpa
Przez takich patusów jak ty więzienia pozostają przepełnione, wiesz?
ja mam taki vaughan stealth.dużo kosztuje ale bardzo ładnie bije.idealnie wyważony do zadawania ciosów.niejedną kośc już złamał.
Powinni mu zniszczyć łapy!
Lać po mordach po grzbietach tych iroli i brytoli za to że zawsze Polsce byli zdrajcami. A paljaki jeszcze tam jeździli i jeżdżą na zmywak i hurtownie...
Love_is_Love napisał/a:
Przez takich idiotów jak ty mamy w kraju źle
Love_is_Love napisał/a:
Serio rozumem odwet. Ale młotkiem kurwa? Jak skończone pizdy.
No właśnie, młotkiem ? Powinno być tyle młotów i maczet na murzyna ile ludzi.
Love_is_Love napisał/a:
Serio rozumem odwet. Ale młotkiem kurwa? Jak skończone pizdy.
Ulubiona broń irlandzkich patusów: młotek i śrubokręt.
Kilkanaście lat temu zabili tak kilku Polaków. Tradycja w narodzie nie ginie.
Jak ja bym takie coś odjebał to by mi wstyd było przepraszać i wolałbym wpierdol przyjąć z godnością
A wszystko to nagrane jednym telefonem. Ciekawe kto nagrywał, biały czy czarny?
Jeszcze asfalty są w mniejszości.
Jeszcze.
Jeszcze.
Trochę lipa zadał pare uderzeń i tyle powinien bić tym młotkiem po kończynach tak długo aż nie będą kości wystawać
Love_is_Love napisał/a:
W Polskich więzieniach łóżka nie mogą stać puste. Lepiej niech posądza tam ukrów czy czarnuchów niż naszych alimenciarzy 😀
Jak zawsze w takich filmikach, trzeba się zastanowić, czy to nie są 2 różne sprawy. Bo bardzo często częstują nas takim gównem pomieszanym, żeby było ciekawiej...
Tutaj murzyn ma inne buty na filmikach, może to świadczyć, ze to inna sprawa, ale nie musi.
Nie żeby mi to jakoś wybitnie przeszkadzało, ale trzeba mieć to na uwadze, że jedno z drugim może mieć bardzo mało wspólnego.
W każdym razie, za bicie murzyna młotkiem piwo
Tutaj murzyn ma inne buty na filmikach, może to świadczyć, ze to inna sprawa, ale nie musi.
Nie żeby mi to jakoś wybitnie przeszkadzało, ale trzeba mieć to na uwadze, że jedno z drugim może mieć bardzo mało wspólnego.
W każdym razie, za bicie murzyna młotkiem piwo
Taki Irol to wstyd, leja go po głębie, a on jedyne co umie to rączki do przodu jak niewidomy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów