A później Irole murzyna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A później Irole murzyna
Te współczesne Teletubisie zupełnie mi nie podchodzą.
Stanowczo za mały młotek
Serio rozumem odwet. Ale młotkiem kurwa? Jak skończone pizdy.
Cóż za ironia losu he.
Ten z mlekiem ma potencjał, ale jeszcze się boi nim machać. Było parę okazji na strzał w kręgosłup.
Mam wielki niedosyt. Liczyłem, że będzie jakieś wyłączenie światła przez zbutowanie zwierzęcia, nawet na ziemi w tym wypadku nie było by nietaktem.
Love_is_Love napisał/a:
Serio rozumem odwet. Ale młotkiem kurwa? Jak skończone pizdy.
Sam jesteś pizda, a tym bardziej to powinna być siekiera nie młotek tym bardziej że to jebana małpa
Szkoda, że mu kulasów tym młotkiem nie przetrącili. Za chwilę Anna Nowakowska z obwislymi cyckami się rozpłacze, ze jej czarną kutangę maltretują.
Może ich i wychowają, że kolejni będą na nich tyrać? Byli Polacy i inni z demoludów, to krzyk, że pracę zabierają. Teraz niech im czarni pracują. Wystarczyło 100 lat, żeby dawne okupacyjne, imperialistyczne kraje dziś ginęły w oczach. Sprawiedliwość dziejów. Chyba nie tak źle być Polakiem?. Polak to nie narodowość- to charakter, typ osobowości. Też jesteśmy już ogólnoświatową zbieraniną ludzi, którym pasuje życie w takim pierdolniku, gdzie nie wiadomo co będzie jutro i jak będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów