📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Profilaktycznie strzał ostrzegawczy w tył głowy
Jestem za takim czyms w PL. Jak seba nie wykonuje polecen, albo jakas baba odpierdala to co ten nygus na filmie to tez od razu strzelać
Postrzelil go czy nie? Niby slychac strzaly,ale jak odjechal?
Jednego kundla mniej
Ale czemu tebn policjant zaczą drzeć nagle japę? niech by poczekał 5 min i obyłoby się bez problemów (tak sonce) . Trochę rpzesadził. Ale zakładam że interwencja już trwała trochę.
Gościu dostal postrzał w nogę uciekł na autostradę ale po godzinie go aresztowali. 32 przestępstwa na koncie. Policjant poobijany. Pan idiota był o włos od zastrzelania ale niektórzy widać dalej myślą że mogą fikac amerykańskiej policji
@ander455: spójrz w prawy dolny róg w tym czasie, gdy policjant zaczął się wydzierać. Małpa w tym czasie złapała za kluczyk, odpaliła auto i zaczęła odjeżdżać.
ander455 napisał/a:
Ale czemu tebn policjant zaczą drzeć nagle japę? niech by poczekał 5 min i obyłoby się bez problemów (tak sonce) . Trochę rpzesadził. Ale zakładam że interwencja już trwała trochę.
sonce że tfoja matka to kurfa i daje duby za talerz zupy,ponatto ma szmata aits i typra.ostatnio jak jom jebalem z kumplami to juz do 80zety za trzech zeszła.
Przynajmniej mają ciekawą pracę i mogą w majestacie prawa zabijać ludzi.
XD
Tak sobie myślę, wszyscy się tak jarają amerykańską policją (fakt, amerykańska policja jest świetna, dobre wyszkolenie, wyposażenie, znajomość taktyki, inteligencja i skuteczność) ale popatrzcie na chińską policję, tam policjant nawet by nie przysięgał że użyje broni, jedno niewykonane polecenie i strzał ostrzegawczy w głowę.
Jedyne co umniejsza chińskim mundurowym do amerykańskich to korupcja ale gdyby nie ona to w Chinach nie byłoby przestępczości zorganizowanej bo bandyci umarliby zanim zostaliby bandytami.
XD
BustDDD napisał/a:
Gościu dostal postrzał w nogę uciekł na autostradę ale po godzinie go aresztowali. 32 przestępstwa na koncie. Policjant poobijany. Pan idiota był o włos od zastrzelania ale niektórzy widać dalej myślą że mogą fikac amerykańskiej policji
Tak sobie myślę, wszyscy się tak jarają amerykańską policją (fakt, amerykańska policja jest świetna, dobre wyszkolenie, wyposażenie, znajomość taktyki, inteligencja i skuteczność) ale popatrzcie na chińską policję, tam policjant nawet by nie przysięgał że użyje broni, jedno niewykonane polecenie i strzał ostrzegawczy w głowę.
Jedyne co umniejsza chińskim mundurowym do amerykańskich to korupcja ale gdyby nie ona to w Chinach nie byłoby przestępczości zorganizowanej bo bandyci umarliby zanim zostaliby bandytami.
Adam Bodnar już pisze obszerny raport z tego skandalu. Nie można tak traktować osobe która ma na koncie tylko 32 przestępstwa. To godzi w prawa człowieka.
Ja chcieć już uciekać, szykować do drogi
Lecz poznać dziewczyna, co ma piękne nogi
Ja pałać uczuciem i pałać szalenie
I tak się Makumba zakochać w Helenie
Lecz poznać dziewczyna, co ma piękne nogi
Ja pałać uczuciem i pałać szalenie
I tak się Makumba zakochać w Helenie
To nie histeryk, to skrajny debil, nawet ja na afroamerykanina...
Generalnie większość murzynów co spierdala zasługuje na kulkę.
Ja białas w Ameryce to bym z policją nie dyskutował. :
"Tak , oczywiście." , " Wizę i prawo jazdy w plecaku , czy mam wyciągnąć."
"Mam wysiąść ? Oczywiście już wychodzę."
Coś czuję że do mnie nikt by nie strzelał -.-.. poza murzynami i DaSilva z ulicy.
Ja białas w Ameryce to bym z policją nie dyskutował. :
"Tak , oczywiście." , " Wizę i prawo jazdy w plecaku , czy mam wyciągnąć."
"Mam wysiąść ? Oczywiście już wychodzę."
Coś czuję że do mnie nikt by nie strzelał -.-.. poza murzynami i DaSilva z ulicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów