📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeszczep dłoni ma od białego, więc pójdzie na konto jakiegoś trupa
Piszą, że podejrzany jest opisany jako „krępy mężczyzna”, dają zdjęcie jakiejś małpy.
w opisie policji jest błąd powinno być tępy czarnuch
Ja tego nie rozumiem. Wykaz mieszka w NY. Całe lata opowiadał jak to się boi wrócić do Polski bo tam psy w 90 sekund przyjeżdżają.
A jak małpy odpierdalają swoje harce, to później policja prosi o pomoc w identyfikacji, bo nie udało się zatrzymać na miejscu.
[ Dodano: 2024-08-23, 16:10 ]
*wujas
A jak małpy odpierdalają swoje harce, to później policja prosi o pomoc w identyfikacji, bo nie udało się zatrzymać na miejscu.
[ Dodano: 2024-08-23, 16:10 ]
*wujas
Ze zdjęcia w spoilerze jasno (!) wynika, że ogień uszlachetnia nawet najciemniejszych kretynów.
Wg. praw fizyki "wykonał pracę" i od razu rozpoczął proces odmurzynienia xD
Śmiesznie by było gdyby od stopnia "nieróbstwa" zależał kolor skóry u ludzi. Czym większy leń tym ciemniejsza skóra hahahaha To by dopiero była kolorowa europa xD
U ludzi jednak to zjawisko nie występuje
Śmiesznie by było gdyby od stopnia "nieróbstwa" zależał kolor skóry u ludzi. Czym większy leń tym ciemniejsza skóra hahahaha To by dopiero była kolorowa europa xD
Widać, że uczy się chłopina. Następnym razem będzie lepiej- o ile wyciągnie wnioski odpowiednie
Pietrushka napisał/a:
Wg. praw fizyki "wykonał pracę" i od razu rozpoczął proces odmurzynienia xD
To jest jak z kawałem, który mi Czech opowiedział.
Rumuńska rodziną plądruje w nocy budowę. Młody cygan wpierdolil się do wiadra z białą farbą. Stoi tak cały ujebany i krzyczy: Mama, co robić, co robić? A matka na to: Ja pierdolę, 3 sekundy biały i już chce robić.
Pyszuki napisał/a:
Czym on to podpalal, granatem? o.O Co to znaczy akcelerator?
Bombka piwnicznej roboty
Pyszuki napisał/a:
Czym on to podpalal, granatem? o.O Co to znaczy akcelerator?
Wybuchły opary benzyny we wnętrzu samochodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów