📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakoś nie potrafię patrzeć na te czarne mordy nie skalane inteligencją
AntysemitaPolski napisał/a:
Jakoś nie potrafię patrzeć na te czarne mordy nie skalane inteligencją
Nie + przymiotnik = razem
Ej, grammar nazi...
"nie potrafię" = nie + czasownik
"nie skalane" = nie + imiesłów
Szanujmy naszą polską mowę... Pytanie za 100 punktów: on dał bardziej dupy, bo nacisnął spację, czy ty, bo nie znasz części mowy?
"nie potrafię" = nie + czasownik
"nie skalane" = nie + imiesłów
Szanujmy naszą polską mowę... Pytanie za 100 punktów: on dał bardziej dupy, bo nacisnął spację, czy ty, bo nie znasz części mowy?
dowiedział się że ten ogórek był uczciwie kupiony a nie ukradziony i taka reakcja jak widać
Droga administracjo.
Jeśli każe użytkownikowi AntysemitaPolski iść bardzo szybko w dowolnym kierunku (oczywiście w bardziej obelżywy sposób),
ponieważ nazywa się i pisze jak kompletny dureń, to;
a) Czy dostane ostrzeżenie?
b) Czy zostanę nazwany przez w/w Żydem?
c) podpunkty a i b.
Dziękuje i czekam na odpowiedź.
Jeśli każe użytkownikowi AntysemitaPolski iść bardzo szybko w dowolnym kierunku (oczywiście w bardziej obelżywy sposób),
c) podpunkty a i b.
Jak dla mnie to ogórek był marynowane w chiliq a gowniak jest na nie uczulony.
Cara_Al_Sol napisał/a:
Droga administracjo.
c) podpunkty a i b.
Najlepiej ignoruj.
gówno by mu lepiej smakowało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów