📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to już wiadomo co będzie na kolację...
głód, bo ten zwierz to pewnie jedyny środek lokomocji dla całej rodziny...
Od szamana dostanie naklejkę dzielny pacjent i 2x tabletki ketonalu. Wiem, bo kurwa 25 lat temu też to dostałem.
nowynick napisał/a:
Murzynka zjedzą
nowynick napisał/a:
Ty naprawdę wierzysz że cała rodzina mieści się na takim małym murzynku?
Czy są jakieś zwierzęta poza muchami, które lubią czarnuchów?
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:
Od szamana dostanie naklejkę dzielny pacjent i 2x tabletki ketonalu. Wiem, bo kurwa 25 lat temu też to dostałem.
Ciebie też kopnął wielbłąd?
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Tatuś bardzo inteligentny. Zakładam, że mógł mieć nieco niższe IQ od średniej w Demokratycznej Republice Konga, czyli np. jakieś 40 punktów.
Gdyby nie murzyny z konga nie miałbyś na co patrzeć całymi dniami (tj. Smartfon)
Bul_od_bytu napisał/a:
Czy są jakieś zwierzęta poza muchami, które lubią czarnuchów?
Żyduchy- prusaki jedne.
ręce precz od wielbłąda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów