📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mało że sie puszcza z małpami to jeszcze puszcza kantem jednego dla drugiego. Zastanawiam się jak biała kobieta mogłaby jeszcze niżej upaść
dancio1978 napisał/a:
mało że sie puszcza z małpami to jeszcze puszcza kantem jednego dla drugiego. Zastanawiam się jak biała kobieta mogłaby jeszcze niżej upaść
Niżej już upaść nie można
dancio1978 napisał/a:
Manolito666 napisał/a:
Niżej już upaść nie można
Mozne zostac kanclerzem Niemiec...
Co tu dużo pisać na taczkę i na kompost.
Raczej kacapskim trollem.
A co do filmu układ jest prosty. Jeden ma dom i niezłe auto, a drugi wie jak ją zaspokoić
Flodzia, straciłem szacunek do Ciebie po tym, co tu zobaczyłem. Jeszcze rozumiem z dwoma polskimi menelami, ale z dwoma czarnymi?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów