📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Murzyni nie potrafią pływać, bo potrafią skakać.
"Aż sześć osób zginęło we wsi pod Kairem w sierpniu 1995, usiłując ratować... kurę. Ptak wpadł do studni. Młody, 18-letni rolnik nachylił się po nią i wpadł. Na ratunek pośpieszyli mu dwaj bracia. Też zniknę li w studni. Rzuciły się im na ratunek jeszcze trzy osoby - również utonęły.
Policja wydobyła trupy i kurę, której - o dziwo - nic się nie stało. Wszyscy dostali nagrody Darwina. Oczywiście - oprócz reprezentantki drobiu"
też mają szansę na nagrodę
Policja wydobyła trupy i kurę, której - o dziwo - nic się nie stało. Wszyscy dostali nagrody Darwina. Oczywiście - oprócz reprezentantki drobiu"
też mają szansę na nagrodę
To murzyni powinni potrafić coś więcej niż kraść?
Haha, jak pięknie!
Jeśli przyjąć że ciapaty też czarny to nic piękniejszego nie można było sobie wymarzyć. W sumie gdzie na pustyni mieliby się uczyć pływać..
Jeśli przyjąć że ciapaty też czarny to nic piękniejszego nie można było sobie wymarzyć. W sumie gdzie na pustyni mieliby się uczyć pływać..
Może w tych corocznych powodziach jest jakiś większy sens?
Bo woda to jebana rasistowska i homofobiczna świnia!
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Tak sie sklada ze mieszkam w UK i moim hobby jest plywanie. Co najmniej od 3 lat regularnie chodze na basen i w tym czasie widzialem jednego, powtarzam, jednego plywajacego kraulem murzyna. Bylo tez kilku plywajacych zabka, moze z 7-10.
Reszta to osobniki badz starajace sie nie utonac badz stojace i sikajace do wody... Czesciej na basen chodza juz hindusi i azjaci. Najlepiej oczywiscie plywaja biali. Jesli chodzi o ortodoksyjnych muzulmanow z broda to takich na basenie nie widuje wcale. Byc moze sa jacys ale bez brody.
Reszta to osobniki badz starajace sie nie utonac badz stojace i sikajace do wody... Czesciej na basen chodza juz hindusi i azjaci. Najlepiej oczywiscie plywaja biali. Jesli chodzi o ortodoksyjnych muzulmanow z broda to takich na basenie nie widuje wcale. Byc moze sa jacys ale bez brody.
Ja pierdole jakie imiona, nie jestem pewien, czy przeczytałem wycinek z artykułu czy notkę questa z Gothica...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów