Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Straszne to jest jak niewolnicze małpiątka biją pana
Po takich panach to mój dziadek na konia wsiadał.
Spokojnie. Za kilka lat także u nas. Wystarczy jakiejś sprzedajnej kurwie zaproponować kilka euro i posadkę w Brukseli
Za kilka lat? U mnie w podstawówce i gimbazie takie akcje to codzienność. Jestem rocznik 93, to było nic, gorsze rzeczy widziałem
Za kilka lat? U mnie w podstawówce i gimbazie takie akcje to codzienność. Jestem rocznik 93, to było nic, gorsze rzeczy widziałem
Kurwa to dobry z ciebie prymus że w tym wieku do takiej szkoły chodzisz
Trzeba było mówić matce żeby nie ruchała się z murzynami za granicą to byś chodził do Polskiej szkoły
Spokojnie. Za kilka lat także u nas. Wystarczy jakiejś sprzedajnej kurwie zaproponować kilka euro i posadkę w Brukseli
Jak na razie to nikt inny tylko patrioci z pisu zrobili wał na wizach. Dzięki temu do naszego kondominium zostanie cofniętych setki tysięcy takich. W najlepszym przypadku, dla dopełnienia dzieła spierdolenia, podziękują nam za członkostwo w Schengen i wtedy będzie zabawa.
Jak na razie to nikt inny tylko patrioci z pisu zrobili wał na wizach. Dzięki temu do naszego kondominium zostanie cofniętych setki tysięcy takich. W najlepszym przypadku, dla dopełnienia dzieła spierdolenia, podziękują nam za członkostwo w Schengen i wtedy będzie zabawa.
Patrioci że srisu. Całe ministerstwo spraw zagranicznych jest tak zażydzone, że Polaka nie spotkasz na żadnym z decyzyjnych stołków. A im w to graj. Po pierwsze tylnymi drzwiami wypełniają decyzję światowego sanchedrynu o sskurwieniu białych narodów, po drugie dochodzi indywidualny geszeft. Już to widzę jak rozliczy tych mośków z orientalnych ambasad jakikolwiek rząd. W końcu Naród Wybrany, a wy głupi goje macie mu służyć. I morda w kubeł, bo antysemityzm!
kże u nas. Wystarczy jakiejś sprzedajnej kurwie zaproponować kilka euro i posadk
Od kilkunastu lat już słyszę to pierdolenie. Jakby tak miał być to już by dawno było po przez całe rządy ZP przybyło do polski 2mln imigrantów. Nie ma dnia w warszawie żebym nie minął kilkunastu czarnych i nic się nie dzieje, to już prędzej ukraińcy odwalają. Jak siedzisz w jakieś piwnicy całe życie i świat widzisz tylko na sadisticu to to może trochę zaburzać obraz rzeczywistości.
Patrioci że srisu. Całe ministerstwo spraw zagranicznych jest tak zażydzone, że Polaka nie spotkasz na żadnym z decyzyjnych stołków. A im w to graj. Po pierwsze tylnymi drzwiami wypełniają decyzję światowego sanchedrynu o sskurwieniu białych narodów, po drugie dochodzi indywidualny geszeft. Już to widzę jak rozliczy tych mośków z orientalnych ambasad jakikolwiek rząd. W końcu Naród Wybrany, a wy głupi goje macie mu służyć. I morda w kubeł, bo antysemityzm!
Dobrze, że są Żydzi, Jest na kogo zwalić własną głupotę.
Na razie oni są narodem wybranym, a my mamy żydowskiego króla, od 19 listopada 2016 r.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów