Człowieku, to nie jest zadna sztuka. Wystarczy kawałek drewna i maczeta. Jest XXI wiek. Na orbicie jest kilka tysięcy satelit. Do pracy latamy odrzutowcami. Światłowody, rakiety, sztuczna inteligencja. To jest sztuka. Ludzie niedługo polecą zasiedlać marsa a oni budują domy z gówna. To nie świadczy o nich dobrze. To bardzo źle o nich świadczy
Raczej nie zrozumie tego ten, który wychował się w cywilizowanym kraju w środku Europy. Jakbyś był na ich miejscu, to pewnie byś robił to samo.
Raczej nie zrozumie tego ten, który wychował się w cywilizowanym kraju w środku Europy. Jakbyś był na ich miejscu, to pewnie byś robił to samo.
Ale w porównaniu do Europejczyków oni mieli niepomiernie więcej czasu, żeby ogarnąć cywilizację i być po prostu wyżej od nas, a oni co? Dalej chatki z gówna i nasze śmieci są dla nich majątkiem. Nie wspominam o ciągłej pomocy dla nich, podczas gdy żyją na obszarze, na którym zbierać płody rolne można nawet 4 razy w roku, a dalej głodują. Niech mi ktoś powie, że murzyni są na równi z białym... popatrzcie tylko na rozkład IQ na świecie.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Człowieku, to nie jest zadna sztuka. Wystarczy kawałek drewna i maczeta. Jest XXI wiek. Na orbicie jest kilka tysięcy satelit. Do pracy latamy odrzutowcami. Światłowody, rakiety, sztuczna inteligencja. To jest sztuka. Ludzie niedługo polecą zasiedlać marsa a oni budują domy z gówna. To nie świadczy o nich dobrze. To bardzo źle o nich świadczy
Zważ jednak na to że reszta motłochu nawet tego nie potrafi i wolą walić do Europy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów