📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Afrykańska technologia niedługo wyprzedzi zacofaną europejską, amerykańską i azjatycką.
Mówcie co chcecie. Ale przynajmniej się nie nudzą, co za tym idzie nie kradną, nie gwałcą i się nie narkotyzują i nie zabijają........choć mogę się mylić.
Śmiejcie się, śmiejcie. Zrobić pojazd z niczego to sztuka. A to chyba Kongo, tam ludzi nie stać nawet na gówniany chiński rower, który u nas wyrzuca się do rowu jak zatnie się przerzutka. Potrzeba (a raczej bieda) matką wynalazku, więc z mojej strony - szacun!
Na Kubie jest podobnie, skręcają cuda ze złomu i kawałka drutu. Też z powodu biedy.
Na Kubie jest podobnie, skręcają cuda ze złomu i kawałka drutu. Też z powodu biedy.
Rak.Odbytu napisał/a:
Śmiejcie się, śmiejcie. Zrobić pojazd z niczego to sztuka. A to chyba Kongo, tam ludzi nie stać nawet na gówniany chiński rower, który u nas wyrzuca się do rowu jak zatnie się przerzutka. Potrzeba (a raczej bieda) matką wynalazku, więc z mojej strony - szacun!
Człowieku, to nie jest zadna sztuka. Wystarczy kawałek drewna i maczeta. Jest XXI wiek. Na orbicie jest kilka tysięcy satelit. Do pracy latamy odrzutowcami. Światłowody, rakiety, sztuczna inteligencja. To jest sztuka. Ludzie niedługo polecą zasiedlać marsa a oni budują domy z gówna. To nie świadczy o nich dobrze. To bardzo źle o nich świadczy
Czekajcie, Jak unia pozwoli wam tylko na takie pojazdy. Ale nie bedziecie ich mogli wystrugac sami, bo to nie ekologiczne i niebezpieczne. Wiec bedziecie mogli je tylko sciagac od bambusow, albo z chin!
Pierdolisz, tam coraz lesze furki sciagaja.
Rak.Odbytu napisał/a:
Pierdolisz, tam coraz lesze furki sciagaja.
Wakanda stawia na rozwój technologiczny jak widzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów