18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Koncert w murzynowie.

Stado orangutanów próbuje publicznie obmacywać lochę z wielkim dupskiem na koncercie... Kurwa, ani to ładne, małpy kurwa bezwstydne, organizator ma w piździe co się tam dzieje (wziął kasę/banany i spierdolił). Ale zwierzyniec. I potem pyk na ponton i do Szwecji.

A ta "piosenka...? "Te tete te te tetetete", jak jakieś niedorozwinięte warzywo z downem. Ani to melodii, ani rytmu. Ja pierdolę.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TwójCzarnyPan 2024-01-08, 23:34 3
Cytat:

A ta "piosenka...? "Te tete te te tetetete", jak jakieś niedorozwinięte warzywo z downem.

Nie ma to jak nasze swojskie disco polo. Sztuka najwyższych lotów, klasa sama w sobie.

sothis napisał/a:

To ja się odniesę do ciśnięcia po bydełku z nagrania. Bywałem na różnych spędach. Najebana młodzież to najebana młodzież. Kto nie był ten nie czuje klimatu, nie wie o co chodzi i jak się wypowiada to na podstawie mniemwnologii. Wszystko ma swój czas i miejsce, prostackie spędy bydła też.
Nie wiem jak na discopolowych festivalach, tam nie bywałem, ale stawiam że wcale nie lepiej.

Za te słowa nazwą cię tutaj lewakiem.
Bo tu obowiązuje mentalność stada, o czarnych można mówić tylko źle, albo wcale. Kto ma zdrowy rozsądek i własne zdanie, ten lewak!
Zgłoś
shoe5maker 2024-01-08, 23:34 1
To po co to gówno wrzucasz. Myślałem że ją zdejmą ze sceny i zrobią seks Orangutalny a tu nic.
Zgłoś
sprawdzdostepnosc 2024-01-08, 23:37 1
przepraszam ale nie rozumiem skąd takie oburzenie xD
Zgłoś
metyoo 2024-01-08, 23:47 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Nie ma to jak nasze swojskie disco polo. Sztuka najwyższych lotów, klasa sama w sobie.
Za te słowa nazwą cię tutaj lewakiem.
Bo tu obowiązuje mentalność stada, o czarnych można mówić tylko źle, albo wcale. Kto ma zdrowy rozsądek i własne zdanie, ten lewak!

skończcie już płakać! jak chcecie sie poklepać po pleckach to umówcie się na jakiś pedalski gangbang, czy co tam macie w zwyczaju!
Zgłoś
SlimShady 2024-01-08, 23:49 8
Geraldinio napisał/a:

Dla Ciebie prawdziwa normalność to słuchanie Martyniuka i napalanie się wyłącznie na chude Karyny, bo każde odstępstwo to pojebaństwo, a krytykujący są lewakami?

Nie słucham Martynka ani discopolo. Ale jakby na jego koncercie ludzie wąchali sobie dupy lub macali go po pindolu to też bym mówił, że to pojebane.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-01-09, 4:47
Nie są wybredni jak widać. Dobra wiadomość dla naszych dziewczyn
Zgłoś
Zpider 2024-01-09, 9:30 1
Co to do tuska nędzy robi na sadystyku?
Zgłoś
Domwol3108 2024-01-09, 9:43
Jaki kraj taki sylwester w zakopanem
Zgłoś
ibrahim 2024-01-09, 10:15 2
Dobry Bóg miał dobry plan. Umieścił to bydło na jednym kontynencie, oblanym dookoła wodą, żeby te karaluchu siedziały tam, gdzie ich miejsce i nie rozlazły się po świecie normalnych ludzi. Ale oczywiście zjebane anglosaskie kurwy musiały same ich przywlec do juesej, bo im się nie chciało zapierdalaqć w polu z rodzinami i zbierać bawełnę; gdyż oni - w ich mniemaniu - zostali stworzeni do "wyższych " celów. Więc byli godni zajmowac się jedynie chlaniem "łyski w salunie", dymaniem kurew w burdelach i przepierdalaniem wszystkiego w pokera z bandytami. No może jeszcze u niektórych dochodziło do ekstremalnego hobby, jak napadanie na banki i bycie rewolwerowcem. W ten oto sposób, całkiem niepostrzeżenie czarne karaluchy rozpleniły się prawie po całym świecie. A było kurwa tak dobrze. Przy czym debilna teoria starego trypla darwina nie ma tu nic do rzeczy. Bo nawet jeśli przyjąć, że nasi przodkowie zeszli z drzew jakieś milion lat temu, to czarnuchy zeszły jakieś tydzień temu. Zastanawiałem się kiedyś jak doszło do tego , że w ogóle takie czarne debile są na świecie. Przeczytałem chyba wszystko na ten temat, wyobejrzałem też chyba wszystkie głupie filmiki na National Geografic i tym podobnych mózgojebach, dla ćwierćinteligentów. No i została tylko jedna możliwość. Było kiedyś trzech braci kosmitów (nie, nie chodzi o Lecha, Czecha i Rusa). Pierwszy kosmita przeleciał swoją partnerkę i tak powstał normalny, biały człowiek. Drugi kosmita, był lewckim sodomitą, więc przeleciał małpę. Tak powstali murzyni. Trzeci kosmita był ciapatym sodomitą, więc przeleciał kozę. Tak powstali skośnoocy i semici. Jak widzicie moja teoria jest obecnie najlepsza, bo jest najmojsza. Ma tylko malusieńką niedoróbkę. Otóż nie wiem, kurwa, jak powstali eskimosi i indianie. Jakby ktoś z was miał chrapkę na nagrodę Jobla, to niech to uzupełni swoimi wynurzeniami intelektualnymi.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-01-09, 10:37
...aaa więc to jest ten sławny Twitch, teraz rozumiem.
Zgłoś
Geraldinio 2024-01-09, 22:00 1
SlimShady napisał/a:

Nie słucham Martynka ani discopolo. Ale jakby na jego koncercie ludzie wąchali sobie dupy lub macali go po pindolu to też bym mówił, że to pojebane.

Nie słuchasz disco polo? niemożliwe. Przecież wszyscy prawacy go słuchają, tak więc jesteś lewakiem, tylko o tym nawet nie wiesz. Jeśli do tego nie zgadzasz się z moim wcześniejszym zdaniem i wolisz jednak by do nas pontonami przypływali, niż się po swojemu bawili, to stoisz tuż za Biedroniem.
albo przed, jako lewak mam wyjebane którą pozycję preferujesz.
Zgłoś
Kaczaffi 2024-01-10, 11:51
SlimShady napisał/a:

Ooo pierwszy lewak się odezwał, witamy pana tolerancyjnego na wszystkie pojebaństwa plemienia bambo.

Lepszy lewak od pisowca. Pisowcy to pseudoprawicowcy, takie kryptolewary.
Zgłoś
Kameleon92 2024-01-10, 12:34
Piwo za opis ,uśmiałem się.
Zgłoś
juhc_nimda 2024-01-10, 13:58
SlimShady napisał/a:

Ooo pierwszy lewak się odezwał, witamy pana tolerancyjnego na wszystkie pojebaństwa plemienia bambo.

To chyba ty deklu jesteś lewakiem. Koleś napisał że " Chuj Cię obchodzą ich gusta? lubią to, ich sprawa, zawsze to lepsze niż szlachtowanie się na ulicy czy pakowanie w pontony i do Europy. a ty frendzlu wyjezdasz z lewakiem? To ty jets ęs lewakiem bo facet jest zdania że u siebie niech robią co chca bo lepsze to niż przypłybniecie do nas na pontonie i szlachtowanie ludzi. No ale skąd taka ameba umysłowa jak ty mogła to wiedzieć jak debiulu nie umiesz czytać. Zresztą nie tylko ty bo i grono innych ameb umysłowcyh które cie zaplusowały. Ha twu w twój głupi ryj. HA TFU!!!!!!
Zgłoś
SlimShady 2024-01-10, 17:33 1
juhc_nimda napisał/a:

To chyba ty deklu jesteś lewakiem. Koleś napisał że " Chuj Cię obchodzą ich gusta? lubią to, ich sprawa, zawsze to lepsze niż szlachtowanie się na ulicy czy pakowanie w pontony i do Europy. a ty frendzlu wyjezdasz z lewakiem? To ty jets ęs lewakiem bo facet jest zdania że u siebie niech robią co chca bo lepsze to niż przypłybniecie do nas na pontonie i szlachtowanie ludzi. No ale skąd taka ameba umysłowa jak ty mogła to wiedzieć jak debiulu nie umiesz czytać. Zresztą nie tylko ty bo i grono innych ameb umysłowcyh które cie zaplusowały. Ha twu w twój głupi ryj. HA TFU!!!!!!

Chlooopie... Lecz się
Wypowiedź dotyczyła "Chuj Cię obchodzą ich gusta? lubią to, ich sprawa" - nie, nie jest to ich sprawa, biały powinien uczyć bambusów manier, a jeśli się nie umieją zachować inaczej od zwierząt to nie mają prawa przebywać z białymi czyli cywilizowanymi ludźmi. Nie mam na myśli tego że toleruje ich pakowanie się w pontony, wręcz przeciwnie. A lewak jest tolerancyjny na zezwierzęcenie, ja nie akceptuje tego nawet jak to robią gdzieś w Murzynowie. I czarne co mentalnie nie zeszło z drzewa należy nazywać po imieniu. I nie zapluj się biedaku, dziewczynki sześcioletnie są mniej emocjonalne jak ty pizdeczko ;*
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem