📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i elegancko. Możliwe że jednego mniej.
Te zjeby nawet w mieszkaniach latają w czapkach i i zapiętych kurtkach z kapturem na łbie???
to jest BLM, tego nie ogarniesz..
Plemienne rozrywki, w genach im do tej pory zostały.
cesarz1982 napisał/a:
Te zjeby nawet w mieszkaniach latają w czapkach i i zapiętych kurtkach z kapturem na łbie???
Co w tym złego ja tak popierdalam jak zapomnę opłacić rachunków.
cesarz1982 napisał/a:
Dla nich to prestiż, że nie popierdalaja w przypadkach biodrowych.
Fajnie że udostępniacie takie materiały, nie każdy ma wykupiony pakiet TV z national geographic !
Kunta Kinte zaraz dostanie drugi raz w ryj bo po pierwszym upadając rozwalił łbem telewizor
nie dość że znokautował Mokambe to jeszcze jego pustym łbem telewizor rozwalił
Tak mu przyjebał, że aż mu te dredy się rozplątały...
bercisko napisał/a:
Kunta Kinte zaraz dostanie drugi raz w ryj bo po pierwszym upadając rozwalił łbem telewizor
spoko - niebawem znowu policjant zastrzeli/udusi jakiegos narkomana/dilera - wtedy sobie ukradną nowy TV
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów