📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Węższej wersji nie było??
niestety nie
plomba i co: i tyle? bum w lego. sorry ele to nie jest ta strona docelowa
eee takie z nienacka sie nie liczy...
Zauważyliście ze zawsze przed daniem sobie w ryja zgrywają twardzieli i zachowują się jak "kozaki" z GTA?
"You know nigga, I will beat You nigga"
Jak zwierzęta...
"You know nigga, I will beat You nigga"
Jak zwierzęta...
Się nie pobiły bo to jedno pierdolnięcie było i po ptokach
Znowu z zaskoczenia, regułą ich walk jest brak reguł. Wkrótce pewnie będą sobie podawać dłoń na zgodę a gdy któryś się odwróci to dostanie kosę w plecy.
Czarni biali czy zielony, zawsze przed bójką kolesie muszą sobie poskakać wkoło siebie jak orangutany w rui, wydając zresztą podobne odgłosy i nim przejdą do rzeczy to z 10 minut sobie muszą pogadać.
Jakie z zaskoczenia?? Od początku widać że piąche ściska i jeszcze odsuwa koleżke żeby dobry zamach zrobić...
Nie ma czegoś takiego jak "murzyny się pobiły".
One się po prostu nawzajem okradły z portfeli, a "sarpacka" to tak dla przykrywki.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
One się po prostu nawzajem okradły z portfeli, a "sarpacka" to tak dla przykrywki.
GR było ściąć ze 20 sek
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów