Muzułmanin uchodźca dokonał kradzieży w markecie. Odmówił odłożenia kradzionej rzeczy... i zaczęło być ciekawie.
Muzułmanin uchodźca dokonał kradzieży w markecie. Odmówił odłożenia kradzionej rzeczy... i zaczęło być ciekawie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chumor
Nie w takich warunkach te psy pracuja i robia rozpierdol.
Leci piwko a nawet krata, pieski i szkolenia IPO od zawsze mnie jaraly
Wklejem link, bo wyskakuje mi komunikat, że sadolowy uploader go nie obsługuje
youtu.be/iOlg8aAGQH8
Za dużo się z nim pieprzą. Jedna kulka i spokój.
Przyrównać do zwierzęcia to obraza zwierząt... jebane ameby. Kiedy ten świat się opamięta i skończy z idiotyczną i przekłamaną tolerancją...
Krata piwa dla policjanta za te buty
Ooo dobry burek i spoko policjant. Ahhhh zrobił ten filmik mi dzień. Pieskowi powinni pozwolić dokończyć zabawę
Moim skromnym zdaniem można było to zakończyć zdecydowanie szybciej, a do sprzątania wystarczyłaby tylko mokra szmata i czarny worek.
No to jest kurwa popierdolone!!!
SKANDALICZNE ZACHOWANIE POLICJI!
Pies mogl sie czyms zarazic!
Powinno się takich mielić ze zdechłymi świniami i dawać na stołówkę do więzień dla ciapatych. Ciekawe jak bardzo wierzący by się okazali.
Jestem wrażliwy na dźwięki i stwierdzam, że to, co się przez większość filmiku drze, to nie człowiek
Za dużo się z nim pieprzą. Jedna kulka i spokój.
A jakby mu teraz ujebac lape to uznaliby to za akt rasizmu czy wyciagniecie reki do ich kultury?
Drze się jakby go ktoś wodą z mydłem oblał
Te komentarze są cudowne. Widać, że jesteście prawdziwymi sadolami. Brudasa i ścierwo wyczuwacie na kilometr. Dawno się tak nie ubawiłem czytając komentarze sadolowych polaczków z taką bezwzględnością jadących po butowanym przez niderlandzkiego policjanta polaczku. Poprawiliście mi humor na cały weekend. Dodam ten temat do ulubionych.
moje serce się raduje, gdy policjant ciapatego butuje
Policjant butuje polaczka, moje serce się tym bardziej raduje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów