18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Muslim patrol z 3.02.2012
croyna • 2013-02-05, 11:48
Kolejna odsłona znanego już muslim patrol.
Tym razem muzułmanin na początku głosi swoje prawdy do kamery na temat tego, że Cameron i policja nic mu nie zrobią, będą płonąć w piekle a w tle słychać (prawdziwe czy doklejane) odgłosy przeładowania broni itd.
(wymagany podstawowy angielski)
Potem filmują pijanego Anglika i mówią jaki to jest alkohol zły i potrzebne mu prawo szariatu, a na koniec muzułmanin chodzi dalej po ulicy i drze o strefie muzułmańskiej.

Ktoś może powie, że to już nudne itd, ale moim zdaniem to jest przerażające a nie nudne - o ile na takie rzeczy patrzy się szerzej, niżeli kolejny scroll, filmik, scroll, filmik.

Zgłoś
speedster 2013-02-05, 16:40 11
Jakbym zapuścił wąsa i zbudował parę piecy, to będziecie mi łapać tych pierdolonych dzikusów?

Ni hoooya!
Zgłoś
mjr 2013-02-05, 16:40 3
Żydom posyłanym do komory mówiono, że idą pod prysznic. Z ciapatymi by to nie przeszło...

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwchuj" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
tepad.no 2013-02-05, 16:40
Jestem z Wami ale nie zapominajcie, ze w wielu przypadkach wlasnie dzieki Polkom ludzie ci i im podobni zyskali Brytyjskie/Europejskie obywatelstwo.
Zgłoś
mjr 2013-02-05, 16:42 6
tepad.no napisał/a:

dzieki Polkom

Nie polkom, tylko zwykłym kurwom!

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwchuj" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
Arturroant 2013-02-05, 16:43
mówicie że dresy nasze dadzą rade obronić ?
patrzcie na anglików te ich chuligany nie dały rade a coraz więcej się przepisuje na islam bo mogą małe dziewczynki wykorzystać
a jak u nas będzie to się okaże czy nasze chłopaki dadzą rade czy poleca w ślady ciapatych żeby nastki i niżej wykorzystywać
ja mam nadzieje ze wygra ich chęć lania niż ożenek z z dzieckiem
Zgłoś
KejRol4 2013-02-05, 16:51
Brawo!Szerzyć islam na całym świecie.Allah czeka na nas!

Nie ma boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego Prorokiem
Zgłoś
Zgon14 2013-02-05, 16:52 1
Brace yourself! The muslims are comming!

NIE UŻYWAM CAPS LOCKA, PO PROSTU TRZYMAM SHIFT, A I TAK DOSTAJE WARNY
Zgłoś
rksrobert 2013-02-05, 16:52
A teraz wszyscy są za kibolami żeby dojebali ciapatych. Ale gdy pokazany jest obraz kibola na stadionie czy innym ujęciu, wtedy jest on na równi ze szmatogłowymi. Zastanówcie się lepiej jak kogo postrzegacie, a nie zależnie od sytuacji. A ja mam nadzieję, że chłopaki z Millwall i nie tylko zrobią coś z nimi jak w przypadku czarnuchów podczas zamieszek w UK.
Zgłoś
croyna 2013-02-05, 16:54 5
Sorry ludzie, ale

Zgłoś
Beria1 2013-02-05, 16:59 3
A czym się kurwa różnią patrole pojebów z NOP, ONR i MW od Szmatogłowców? Ten sam chuj w poziomie emocjonalnego zacofania. Nie wazne czy to radykałowie Katoliccy czy Islamscy, wszyscy zasługują na wyazanie z historii.

Bo jak Sokrates jestem i szczam wam prosto
w wasze nadstawione ryje. Ale jako doktor filozofii szczam. I będę szczał. Mój mocz to fluid drogocenny, doktorski, filozoficzny.
Zgłoś
Arczi.Milano 2013-02-05, 17:00
Jak uzbieram na czołg to mają przejebane

co cie interesi?
Zgłoś
Szaffiii 2013-02-05, 17:01
Beria1, jaki Ty człowieku jesteś ograniczony. Życzę Ci z całego serca, żeby Twoja matka puściła się z ciapatym i wpadła.
Zgłoś
zwirz13 2013-02-05, 17:05 2
KejRol4 napisał/a:

Brawo!Szerzyć islam na całym świecie.Allah czeka na nas!

udajesz czy naprawde jestes pojebany??

jebać lewackie ścierwo !!!
Zgłoś
melemele89 2013-02-05, 17:06
Beria1, kurwa wolę katoli niz ciapatych skurwieli
Zgłoś
Onyx1 2013-02-05, 17:06 1
@Beria1

Chyba Cie pojebało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów