Jak za mocne to nic
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
juz myslalem
Szlag, dałem piwo z góry a potem obejrzałem... oddawaj piwo cyganie.
pierdolone kozie syny
Mimo, iż wiedziałem, że do odcięcia głowy nie dojdzie, to jednak zaskoczyła mnie akcja z drewnem
ale jakby pięknie tym tępym łańcuchem rwał padlinę, miałem nadzieję na szczęsliwe zakończenie.
Nie dawac piwa!!!! Fake.
nie rób kurwa nadziei ..
Ja pierdole tnie taki cienki konarek tak dlugo ze moj stihl 170 w 5 sek
Hahaha Ale przydałoby się wrzucić parę rzeczy z harda na główną, to może cała gimbaza by zniknęła jak Żyd w w krematorium.
godfather1982 napisał/a:
Na potrzeby filmu gość podtrzymywał piłe, żeby za szybko nie przeciąć. A wszystko po to by pokrzyczeć sobie Allah Akbar dłużej niż w przypadku Twojego stihla 170.
godfather1982 napisał/a:
Nie przemęczyłeś mózgu gdy składałeś to zdanie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów