Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.A dlaczego pony? ten starszy miał 4.0 V8 i to faktycznie taczka była ale nowsze już dobrze jeżdżą. 2.3 turbo to oczywiście śmiech na sali mieć w Mustangu 4 cylindry, ale jest V8 5.0 to kucyk?
Gdzie to? Znam kogoś kto ma takiego...
Pony car – nazwa odnosząca się do amerykańskich samochodów sportowych. Pierwszym pojazdem tego typu był Ford Mustang. Samochód określany jako pony car cechuje się kompaktowym nadwoziem o wyróżniającej się stylistyce podkreślającej sportowe zacięcie i stosunkowo mocnym silnikiem.
4.0 to chyba V6 było, V8 zaczynały się od 4.6
Te nowsze 2.3 może i śmiech, za to najlepiej się prowadzi z tym silnikiem.
A dlaczego pony? ten starszy miał 4.0 V8 i to faktycznie taczka była ale nowsze już dobrze jeżdżą. 2.3 turbo to oczywiście śmiech na sali mieć w Mustangu 4 cylindry, ale jest V8 5.0 to kucyk?
erwony/bordowy mustang mk5
Czy ja wiem czy 2.3 turbo taki śmiech? W serii ponad 300 koni, spalanie znacznie mniejsze niż V8 i bez problemu można wykrzesać okolice 400 KM.
To porażka miałem to kupić, 4 cylindry w Mustangu. No sorry to nawet nie brzmi, jechać trochę jedzie ale żeby przynajmniej V6 było. Spalanie tak, połowa V8 ale jak tym przygazujesz żadnej dupie majtki z dupy nie spadną. Inna sprawa, że taki mały wysilony silnik szybko się kończy.