18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mustang pod latarnią
~Velture • 2023-02-10, 14:49
Ciągnie jak ćmę do światła

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
iggiamakim 2023-02-10, 15:27 9
Tak to jest jak się pizdy z rowerów na auta przesiadają!!!
Zgłoś
Leatherface 2023-02-10, 15:39 1
Raczej tak to jest ja się nie potrafi jezdzić samochodem stworzonym do jazdy prosto.
Zgłoś
Franz-Maurer 2023-02-10, 15:45 7
Leatherface napisał/a:

Raczej tak to jest ja się nie potrafi jezdzić samochodem stworzonym do jazdy prosto.

VI generacja podobno już na zakrętach jeździ. Ta na wideo to generacja V.
W takich warunkach pogodowych cisnąć Mustanga bokiem na skrzyżowaniu idiota.

Szkoda samochodu

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
Love_is_Love 2023-02-10, 16:06 63
Co to za gówno muzyka ;D?
Zgłoś
woytasw 2023-02-10, 17:00 30
Ale gówno w tle leci
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-02-10, 17:10 7
Pomyślał sobie ile dostanie zwrotu z podatku na kaszojady to sobie zaszalał i wypożyczył na dobę,ale zapomniał że 90 kuca w passacie na przód to nie +- 400 w hamerkańskim pedałowozie.
Zgłoś
doopa 2023-02-10, 17:14 17
oglądać bez dźwięku, jak już
Zgłoś
smc 2023-02-10, 19:55 3
Oglądać bez dźwięku i na wygaszonym ekranie...
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2023-02-10, 19:59 5
Już nie pierdolcie o tych muscle car, że do jazdy na prosto ciągle, że wolicie Golfa 1.6 diesel jak 5.0 benzyna bo to jak mówić że wolisz ruchać starą utyłą lochę jak dobre młode ostre piździsko. Dużo się poprawiło, i nie chce strzelać ale chyba nowe Corvetty to już ta sama technologia zawieszenia co w Ferrari. Pomijając że Chevrolet zrobił najmocniejsze wolnossące V8 w historii.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-02-10, 20:11 1
AbsolutnyBrakKarku napisał/a:

Już nie pierdolcie o tych muscle car, że do jazdy na prosto ciągle, że wolicie Golfa 1.6 diesel jak 5.0 benzyna bo to jak mówić że wolisz ruchać starą utyłą lochę jak dobre młode ostre piździsko. Dużo się poprawiło, i nie chce strzelać ale chyba nowe Corvetty to już ta sama technologia zawieszenia co w Ferrari. Pomijając że Chevrolet zrobił najmocniejsze wolnossące V8 w historii.

Tak, tylko nie wiem dlaczego wspominasz o Corvette w kontekście muscle carów, w sumie to mustang też nie jest muscle, a pony.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2023-02-10, 20:35
HenrykS. napisał/a:

Tak, tylko nie wiem dlaczego wspominasz o Corvette w kontekście muscle carów, w sumie to mustang też nie jest muscle, a pony.

A dlaczego pony? ten starszy miał 4.0 V8 i to faktycznie taczka była ale nowsze już dobrze jeżdżą. 2.3 turbo to oczywiście śmiech na sali mieć w Mustangu 4 cylindry, ale jest V8 5.0 to kucyk?
Zgłoś
Budrys2000 2023-02-10, 20:41 1
Rapsy najwyższej klasy

Zgłoś
dżonyłojlker 2023-02-10, 21:32 1
AbsolutnyBrakKarku napisał/a:

A dlaczego pony? ten starszy miał 4.0 V8 i to faktycznie taczka była ale nowsze już dobrze jeżdżą. 2.3 turbo to oczywiście śmiech na sali mieć w Mustangu 4 cylindry, ale jest V8 5.0 to kucyk?

Przecież to hamerykanie wymyślili takie nazewnictwo, muscle to większe auta typu challenger.
Pony car – nazwa odnosząca się do amerykańskich samochodów sportowych. Pierwszym pojazdem tego typu był Ford Mustang. Samochód określany jako pony car cechuje się kompaktowym nadwoziem o wyróżniającej się stylistyce podkreślającej sportowe zacięcie i stosunkowo mocnym silnikiem.
4.0 to chyba V6 było, V8 zaczynały się od 4.6
Te nowsze 2.3 może i śmiech, za to najlepiej się prowadzi z tym silnikiem.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
miszczp4telni 2023-02-10, 21:56
uć, moje miasto..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów