Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej tak to jest ja się nie potrafi jezdzić samochodem stworzonym do jazdy prosto.
VI generacja podobno już na zakrętach jeździ. Ta na wideo to generacja V.
W takich warunkach pogodowych cisnąć Mustanga bokiem na skrzyżowaniu idiota.
Szkoda samochodu
Już nie pierdolcie o tych muscle car, że do jazdy na prosto ciągle, że wolicie Golfa 1.6 diesel jak 5.0 benzyna bo to jak mówić że wolisz ruchać starą utyłą lochę jak dobre młode ostre piździsko. Dużo się poprawiło, i nie chce strzelać ale chyba nowe Corvetty to już ta sama technologia zawieszenia co w Ferrari. Pomijając że Chevrolet zrobił najmocniejsze wolnossące V8 w historii.
Tak, tylko nie wiem dlaczego wspominasz o Corvette w kontekście muscle carów, w sumie to mustang też nie jest muscle, a pony.
Tak, tylko nie wiem dlaczego wspominasz o Corvette w kontekście muscle carów, w sumie to mustang też nie jest muscle, a pony.
A dlaczego pony? ten starszy miał 4.0 V8 i to faktycznie taczka była ale nowsze już dobrze jeżdżą. 2.3 turbo to oczywiście śmiech na sali mieć w Mustangu 4 cylindry, ale jest V8 5.0 to kucyk?
A dlaczego pony? ten starszy miał 4.0 V8 i to faktycznie taczka była ale nowsze już dobrze jeżdżą. 2.3 turbo to oczywiście śmiech na sali mieć w Mustangu 4 cylindry, ale jest V8 5.0 to kucyk?
Przecież to hamerykanie wymyślili takie nazewnictwo, muscle to większe auta typu challenger.
Pony car – nazwa odnosząca się do amerykańskich samochodów sportowych. Pierwszym pojazdem tego typu był Ford Mustang. Samochód określany jako pony car cechuje się kompaktowym nadwoziem o wyróżniającej się stylistyce podkreślającej sportowe zacięcie i stosunkowo mocnym silnikiem.
4.0 to chyba V6 było, V8 zaczynały się od 4.6
Te nowsze 2.3 może i śmiech, za to najlepiej się prowadzi z tym silnikiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów