Przestańcie się jarać tymi amerykańskimi rzęchami. Też kiedyś jarałem się nimi jak głupi, gt500 to było moje marzenie. Do czasu gdy nie kupiłem 300c. Fakt, wygląda zajebiście, silnik 5,7 hemi i 350 koni. Do setki w 6 sekund. Ale co z tego skoro na zakrętach to jest tragedia? (Np. audi a3,a4,a6 to bajka pod tym względem.) A paliwo żre jak szalony. To samochody typu: "patrz stary co mam pod maską, nie wiem co to jest, ale fajnie brzmi i robi fajne wrrrrr."
Super.... i tak pewnie gówno masz...
Zajebista piosenka, jestem pewnien, że lepsza niż justin bieber
Maluch też byłby lepszy niż justin bieber
Gdybym miał do wyboru, najpiękniejszą kobietę w tym kraju i ten samochód, wybrałbym ten samochód i nigdy przenigdy bym tego nie żałował.
Boś frajer Mustang w tej budzie jest tańszy od większości nowych aut u nas na rynku, to nawet fastback nie jest przecież. Z 5 litrowym silnikiem jesteś w stanie kupić od niemca za 7tys. euro, małe reperaturki przemalowanie i masz auto jak z filmiku.
i to jest to, coś pięknego dla ucha ile by człowiek mógł zrobić dla takiego zabytku .
Osobiście zacząłbym od znalezienia pracy i odkładania gotówki.
Wrrum wrum wrum,
wrrrruuum, wrrum, wruuum,
wrrrruuuum, wruuum, wruum,
wrruumm, wrummmm, wruum,
wruuum, pum wruumpum, wruuum
Mogłem się gdzieś pomylić
Dzisiejsze maszyny też się starają.