18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Mustang V8 1966
BiałaSiła • 2012-02-02, 22:30
Zajebista piosenka, jestem pewnien, że lepsza niż justin bieber nie jest sadystyczne ale jest moc!
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-02-03, 7:14 1
Przestańcie się jarać tymi amerykańskimi rzęchami. Też kiedyś jarałem się nimi jak głupi, gt500 to było moje marzenie. Do czasu gdy nie kupiłem 300c. Fakt, wygląda zajebiście, silnik 5,7 hemi i 350 koni. Do setki w 6 sekund. Ale co z tego skoro na zakrętach to jest tragedia? (Np. audi a3,a4,a6 to bajka pod tym względem.) A paliwo żre jak szalony. To samochody typu: "patrz stary co mam pod maską, nie wiem co to jest, ale fajnie brzmi i robi fajne wrrrrr."
Zgłoś
batmanx19 2012-02-03, 7:43
No to refren wszyscy razem
Zgłoś
Dudzio 2012-02-03, 8:02 5
Cytat:

nie jest sadystyczne

drogi przyjacielu, sadyzm w tym filmiku tkwi pod maską
Zgłoś
zonk 2012-02-03, 9:34
iPoCoTaRejestracja napisał/a:

Przestańcie się jarać tymi amerykańskimi rzęchami. Też kiedyś jarałem się nimi jak głupi, gt500 to było moje marzenie. Do czasu gdy nie kupiłem 300c. Fakt, wygląda zajebiście, silnik 5,7 hemi i 350 koni. Do setki w 6 sekund. Ale co z tego skoro na zakrętach to jest tragedia? (Np. audi a3,a4,a6 to bajka pod tym względem.) A paliwo żre jak szalony. To samochody typu: "patrz stary co mam pod maską, nie wiem co to jest, ale fajnie brzmi i robi fajne wrrrrr."

Super.... i tak pewnie gówno masz...
Zgłoś
gruszkins 2012-02-03, 9:39 2
co to za nuta w tle?
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-02-03, 10:09
po przeczytaniu opisu już bałem się ze będzie dubstep...
Zgłoś
a................i 2012-02-03, 10:15
Piotrm94 napisał/a:

Zajebista piosenka, jestem pewnien, że lepsza niż justin bieber

Maluch też byłby lepszy niż justin bieber
Zgłoś
sarkazm 2012-02-03, 11:16
A ojce mówili nie gazuj gówniarzu na zimnym motorze ;p
Zgłoś
marcinsud 2012-02-03, 12:21
Raynor napisał/a:

Gdybym miał do wyboru, najpiękniejszą kobietę w tym kraju i ten samochód, wybrałbym ten samochód i nigdy przenigdy bym tego nie żałował.

Boś frajer Mustang w tej budzie jest tańszy od większości nowych aut u nas na rynku, to nawet fastback nie jest przecież. Z 5 litrowym silnikiem jesteś w stanie kupić od niemca za 7tys. euro, małe reperaturki przemalowanie i masz auto jak z filmiku.

Curtis napisał/a:

i to jest to, coś pięknego dla ucha ile by człowiek mógł zrobić dla takiego zabytku .

Osobiście zacząłbym od znalezienia pracy i odkładania gotówki.
Zgłoś
theMumin 2012-02-03, 14:01
i bak pusty... :d
Zgłoś
Apollon 2012-02-03, 14:05
Żadna kapela nie może się równać z orkiestrą V8 z Detroit
Zgłoś
bullett 2012-02-03, 14:27
Tekst piosenki, jakby ktoś chciał odegrać karaoke:

Wrrum wrum wrum,
wrrrruuum, wrrum, wruuum,
wrrrruuuum, wruuum, wruum,
wrruumm, wrummmm, wruum,
wruuum, pum wruumpum, wruuum

Mogłem się gdzieś pomylić
Zgłoś
alkoboy 2012-02-03, 15:24
Ciekawe ile gazu bierze na 100
Zgłoś
d................7 2012-02-03, 15:33
sadyzm by był jakby jakiś kotek się zaplątał pod maską
Zgłoś
Kotli 2012-02-03, 19:27
Wybór jest całkiem spory goo.gl/MML0r

Dzisiejsze maszyny też się starają.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów