Zajebista piosenka, jestem pewnien, że lepsza niż justin bieber nie jest sadystyczne ale jest moc!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
i to jest to, coś pięknego dla ucha ile by człowiek mógł zrobić dla takiego zabytku .
iiIiiiiiii tam mam takiego stoji właśnie w mojm garażu no w sumie to miałem kiedyś to znaczy nie do końca kiedyś ja go miałem osobiści bo tak to był kolegi no w sumie to tez nie do końca jego prywatny bo go widział kiedyś na ulicy na ulicy w takim amerykańskim filmie, a tak to to identyko był on podobny do tego = no no no taki sam tylko troche inny ...
Żadnych katalizatorów, pełen przelot.
Fuck the fuel economy
Fuck the fuel economy
Ciarki po plecach przechodzą jak tylko słyszę widlastą ósemkę o pojemności prawie 6,5 litra
Ale niestety takiego "smoka" zatankować można, ale nie w polsce (ave rząd ;/ )....
Ale niestety takiego "smoka" zatankować można, ale nie w polsce (ave rząd ;/ )....
i już 60l paliwa poszło się jebać
az mi sie przypomniał Bullit
macu66 napisał/a:
iiIiiiiiii tam mam takiego stoji właśnie w mojm garażu no w sumie to miałem kiedyś to znaczy nie do końca kiedyś ja go miałem osobiści bo tak to był kolegi no w sumie to tez nie do końca jego prywatny bo go widział kiedyś na ulicy na ulicy w takim amerykańskim filmie, a tak to to identyko był on podobny do tego = no no no taki sam tylko troche inny ...
Piwa nie będzie
Piotrm94 napisał/a:
nie jest sadystyczne ale jest moc!
coraz wiecej takich dopiskow;/ co sie dzieje z sadolem?
dobra pierdziawka
Milordzie toż to jest poezja dla uszu ! A te piękno materialne jest niczym miód w ustach.
co prawda temat malo sadystyczny ale jak ogladam filmik to mi sie przypomina jak jezdzilem malibu mojego wujaszka to jest 5.7 motor 75 rocznik . I uwazam ze sadyzmem jest pokazywanie takich filmikow osobom ktore kochaja takie cacka
Nie znam sie na polityce , nie postawilem nigdy nikomu klocka na klacie , nie zlamalem takze reki nogi ani karku ale nie kumam jak polowa z was moze sie nazwac sadolem bo wystawila kilka ,,naprawde ostrych komentow."
Gdybym miał do wyboru, najpiękniejszą kobietę w tym kraju i ten samochód, wybrałbym ten samochód i nigdy przenigdy bym tego nie żałował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów