18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Mustang V8 1966
BiałaSiła • 2012-02-02, 22:30
Zajebista piosenka, jestem pewnien, że lepsza niż justin bieber nie jest sadystyczne ale jest moc!
Zgłoś
BiałaSiła 2012-02-03, 20:35
@Kotli
tłumik invidia?
Zgłoś
KierowcaBMW 2012-02-03, 23:35
I na zimnym silniku
Dobrze, że przynajmniej delikatnie muskał gaz.
Zgłoś
Dr.Mengele 2012-02-04, 0:32
Żyd pomyślał : "Ciekawe ile pali gazu..."

Chef a najs dej!
Zgłoś
R................r 2012-02-04, 0:35
Cytat:

Boś frajer Mustang w tej budzie jest tańszy od większości nowych aut u nas na rynku, to nawet fastback nie jest przecież. Z 5 litrowym silnikiem jesteś w stanie kupić od niemca za 7tys. euro, małe reperaturki przemalowanie i masz auto jak z filmiku.

Ta i weź to potem ćwoku utrzymaj, ze spalaniem 20 na 100, na polskich drogach z tym chujowym zawieszeniem, gdzie części zamienne musiałbyś sprowadzać z innego kontynentu, a auto byłoby używane. A od niemca to ty se możesz kupić kurwa, wurst z kapustą co najwyżej.
Zgłoś
Wszemir 2012-02-04, 1:03
Kurwa... ale w klapkach do takiego auta? w spodenkach? i to w kratkę? kurwa...

-Mamusiu mogę ciasteczko?
-Umyj rączki
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
Zgłoś
maverx 2012-02-04, 20:02
miedzy jednym odpaleniem a drugim, pewnie walczy o wolnosc i demokracje w Afganistanie albo innym Iraku.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów