Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Funkcjonowało jak należało do Polski. Teraz nie należy i jest ruskie. Na Litwę jak jedziesz to też masz w Polsce na drogowskazach litewskie nazwy Kaunas (Kowno), Vilinus (Wilno) i dlaczego ? Wiesz, to już k🤬a taka dziecinada z tym Kaliningradem i zmianach na drogowskazach, że ja p🤬le. Inne państwa przyp🤬olą w ryj "sankcjami" w ruskich, a polska przyjebie w ryj ruskich zmieniając znaki na Królewiec. Nasz pedalski rząd to ma jebnięcie.
Obwód Królewiecki należy nazywać polską nazwą. Tak samo jak Niemcy jeżdżą do Breslau a nie Wrocławia, do Danzigu a nie Gdańska tak jak my jeździmy do Monachium a nie Munchen i tutaj jeździmy do Królewca a nie Kaliningradu. Nazywaliśmy to Kaliningradem przez krótki czas w historii jak nas russkie trzymały pod butem i do tego zmuszały. Teraz jesteśmy wolni i powinniśmy używać naszych nazw.
Obwód Królewiecki należy nazywać polską nazwą. Tak samo jak Niemcy jeżdżą do Breslau a nie Wrocławia, do Danzigu a nie Gdańska tak jak my jeździmy do Monachium a nie Munchen i tutaj jeździmy do Królewca a nie Kaliningradu. Nazywaliśmy to Kaliningradem przez krótki czas w historii jak nas russkie trzymały pod butem i do tego zmuszały. Teraz jesteśmy wolni i powinniśmy używać naszych nazw.
Brawa dla tego pana!
Jak wszedł w poślizg, tak wyjść nie mógł... Te ruskie zimy... 😏
Wszedł w ciebie
Chyba byś nie chciał taką bryłą lodu w pysk zarobić
Pysk to ma pies, a druga sprawa jeśli widzisz tam „bryły lodu” to polecam wizytę u okulisty
Wiem wiem luzy są
No cóż, oceniając Twoje zaczepki - lepiej w cipce, niż w mózgu.
Szkoda takich aut dla kacapów.
Rusofoby twierdzą, że tak taka bieda a osiedle czyste, blok ładnie odmalowany, auta normalne (jakieś dwa starocia tylko stoją)
Stare błędne przekonanie, że „błyszczący samochód równa się dobrobyt”. Jak.. dziwaczne... Porozmawiajmy o faktach, a nie o fasadach. Polska infrastruktura jest o lata świetlne przed Rosją pod względem nowoczesności i wydajności, dzięki inwestycjom, konkurencji wolnorynkowej i prawdziwej innowacji. Autostrady? Polskie rozwijają się szybko. Tymczasem rosyjskie często zamieniają się w błotne kąpiele poza dużymi miastami. Motoryzacja? Polska szczyci się nowszą, bardziej zróżnicowaną flotą, podczas gdy Rosja trzyma się starzejących się Ład i połatanych importów. Kilka czystych bloków nie zakryje systemowego rozkładu — rosyjska infrastruktura przypomina rozpadającą się rezydencję: wygląda przyzwoicie od bramy, ale wchodząc do środka, zgnilizna jest nie do pomylenia.
Teraz jesteśmy wolni i powinniśmy używać naszych nazw.
Nawet nie próbuj tłumaczyć tego Panu Traktorowi, on te tytuły profesora i doktora zdobył ciężką pracą na szacownej uczelni zwanej Collegium Tumanum.

Gdzie nam, niegodnym szaraczkom do jego kupionych dyplomów. Czekam, jak zacznie zaraz poprawiać profesora Miodka, potem zdobędzie nagrodę Nobla. A nie, czekaj, za debilizm nagród nie przyznają, chyba że w Choroszczy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie