Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pod Kaliningradem k🤬a, a nie królewcem. Mam wyj🤬e tak samo na rosje jak i na ukraine, ale ta zmiana nazwy z Kaliningradu na Królewiec to spuścizna lewackich umysłów tak samo głupia jak feminatywy. Nie minister, a ministra, nie gość, a gościni, nie Kaliningrad tylko Królewiec.
Onuca na sadolu dzień dobry.
Pod Kaliningradem k🤬a, a nie królewcem. Mam wyj🤬e tak samo na rosje jak i na ukraine, ale ta zmiana nazwy z Kaliningradu na Królewiec to spuścizna lewackich umysłów tak samo głupia jak feminatywy. Nie minister, a ministra, nie gość, a gościni, nie Kaliningrad tylko Królewiec.
Jak widać po komentarzu historia nie jest dla wszystkich, tutaj lewactwo nie ma z tym nic wspólnego.
[ Dodano: 2025-02-26, 00:06 ]
Najlepszy jest ten debil co rzuca kulkami ze śniegu 😁😁
Rusofoby twierdzą, że tak taka bieda a osiedle czyste, blok ładnie odmalowany, auta normalne (jakieś dwa starocia tylko stoją)
Bo ten okręg jest odcięty od skuriwałego kacapstwa. Izolacja na nich dobrze wplywała. Poczytaj troche
Nie wiem po co wrzucasz feminitywy i inne lewackie sp🤬olenia do nazwy miasta.
Kacapy zmieniły nazwę miasta z niemiecko brzmiącego (krzyżacy założyli miasto) na sowiecko brzmiące. Wręcz w imię jakiegoś sowieckiego zbrodniarza.
Równie dobrze możesz nazywać petersburg leningradem.
Przecież Kaliningrad to nazwa nadana przez komuchów po wojnie. Tak jak Stalingrad itd.... to jest dopiero zj🤬e. niemiecka nazwa Königsberg, polska nazwa to Królewiec i tak to funkcjonowało od wieków.
Kryptopedał wszędzie lewactwo widzi, więc musiał się spuścić.
wy tu, prof dr, wicie, wiktor, rozumicie, traktor?
Funkcjonowało jak należało do Polski. Teraz nie należy i jest ruskie. Na Litwę jak jedziesz to też masz w Polsce na drogowskazach litewskie nazwy Kaunas (Kowno), Vilinus (Wilno) i dlaczego ? Wiesz, to już k🤬a taka dziecinada z tym Kaliningradem i zmianach na drogowskazach, że ja p🤬le. Inne państwa przyp🤬olą w ryj "sankcjami" w ruskich, a polska przyjebie w ryj ruskich zmieniając znaki na Królewiec. Nasz pedalski rząd to ma jebnięcie.
To czemu na Lviv mówisz Lwów a na London - Londyn?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie