📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cara_Al_Sol napisał/a:
@Kakutniaczek:
Pszecierz o to hodziuo, apy tag napisadź.
S moszlifije nagnajwienkszom iloździom bóenduf.
Nje Czaiż teko?
Nie i chuj !
i zdejmij ten aparat z zębów bo seplenisz.
Nie ma się co śmiać, wydaje wam się ze poborowi w takiej armii USA, Niemiec czy Polski jak jeszcze był pobór to lepiej na początku maszerowali? Otóż wcale nie lepiej. Mieszkam blisko jednostki wojskowej i nieraz widziałem jak uczyli się maszerować i dla wielu jednoczesne właściwe ugięcie ręki i zrobienie kroku przeciwległą nogą to było poważne wyzwanie.
kamil-c napisał/a:
Up UP Pewnie obok słownika J.Polskiego autora. Jak mniemam pożyczył go kurwa od ciebie ?
Chuj że maszerować nie umią wysadzają się za to pierwszorzędnie
Innych poprawia, a sam dojebał "umią"... SRSLY?
Ich inteligencja pozwala im co najwyżej oddychać a wy wymagacie synchronicznego poruszania kończynami.
Spoko potańcówka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów