📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kdzje lerzy Awganistan?
A po jakiego chuja im umiejętność maszerowania? Wrzucić ci nocą granat przez okno albo strzelić w plecy to na pewno potrafią.
Up UP Pewnie obok słownika J.Polskiego autora. Jak mniemam pożyczył go kurwa od ciebie ?
Chuj że maszerować nie umią wysadzają się za to pierwszorzędnie
Chuj że maszerować nie umią wysadzają się za to pierwszorzędnie
Cytat:
musztra policji w Awganistanie
Cara_Al_Sol napisał/a:
Kdzje lerzy Awganistan?
Nie no kurwa, wysoki sądzie nie mam więcej pytań...
E tam muzyka jest dobra, bałem się że to znowu będzie "Requiem For A Dream" przez cały filmik.
A to umcy dupcy nawet tu pasuje
A co do maszerowania to nie widzieliście (bo niby jakim cudem) co potrafią poborowi wyczyniać zaraz po wcieleniu Prawie taka sama komedia
A to umcy dupcy nawet tu pasuje
A co do maszerowania to nie widzieliście (bo niby jakim cudem) co potrafią poborowi wyczyniać zaraz po wcieleniu Prawie taka sama komedia
@up uczęszczałem do Liceum o profilu wojskowym, po 2 godzinach chodziliśmy jak w zegarku, 2 klasy, 60 chłopa.
Ale jak ktoś chodzić nie potrafi, to maszerować też nie będzie umiał.
Ale jak ktoś chodzić nie potrafi, to maszerować też nie będzie umiał.
Smutas napisał/a:
A po jakiego chuja im umiejętność maszerowania? Wrzucić ci nocą granat przez okno albo strzelić w plecy to na pewno potrafią.
Dałbyś granat komuś, kto nie potrafi maszerować?
jak oni całe życie siedzą na dupie i wstają tylko żeby wyjebać kozę to czego się po nich spodziewać?
BongMan napisał/a:
A tutaj zmiana warty w Yndiach. Podobny styl. Od 0:50.
Nie pierdol @~BongMan ceremonia zamknięcia granicy Atari Indii z Pakistanem i tu kozojebcy wcale tak nie kaleczą
@Kakutniaczek:
Pszecierz o to hodziuo, apy tag napisadź.
S moszlifije nagnajwienkszom iloździom bóenduf.
Nje Czaiż teko?
Pszecierz o to hodziuo, apy tag napisadź.
S moszlifije nagnajwienkszom iloździom bóenduf.
Nje Czaiż teko?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów