📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kdzje lerzy Awganistan?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
A po jakiego chuja im umiejętność maszerowania? Wrzucić ci nocą granat przez okno albo strzelić w plecy to na pewno potrafią.
Up UP Pewnie obok słownika J.Polskiego autora. Jak mniemam pożyczył go kurwa od ciebie ?
Chuj że maszerować nie umią wysadzają się za to pierwszorzędnie
Chuj że maszerować nie umią wysadzają się za to pierwszorzędnie
Cytat:
musztra policji w Awganistanie
Cara_Al_Sol napisał/a:
Kdzje lerzy Awganistan?
Nie no kurwa, wysoki sądzie nie mam więcej pytań...
Cytat:
musztra policji w Awganistanie
A tutaj zmiana warty w Yndiach. Podobny styl. Od 0:50.
E tam muzyka jest dobra, bałem się że to znowu będzie "Requiem For A Dream" przez cały filmik.
A to umcy dupcy nawet tu pasuje
A co do maszerowania to nie widzieliście (bo niby jakim cudem) co potrafią poborowi wyczyniać zaraz po wcieleniu Prawie taka sama komedia
A to umcy dupcy nawet tu pasuje
A co do maszerowania to nie widzieliście (bo niby jakim cudem) co potrafią poborowi wyczyniać zaraz po wcieleniu Prawie taka sama komedia
@up uczęszczałem do Liceum o profilu wojskowym, po 2 godzinach chodziliśmy jak w zegarku, 2 klasy, 60 chłopa.
Ale jak ktoś chodzić nie potrafi, to maszerować też nie będzie umiał.
Ale jak ktoś chodzić nie potrafi, to maszerować też nie będzie umiał.
Smutas napisał/a:
A po jakiego chuja im umiejętność maszerowania? Wrzucić ci nocą granat przez okno albo strzelić w plecy to na pewno potrafią.
Dałbyś granat komuś, kto nie potrafi maszerować?
jak oni całe życie siedzą na dupie i wstają tylko żeby wyjebać kozę to czego się po nich spodziewać?
BongMan napisał/a:
A tutaj zmiana warty w Yndiach. Podobny styl. Od 0:50.
Nie pierdol @~BongMan ceremonia zamknięcia granicy Atari Indii z Pakistanem i tu kozojebcy wcale tak nie kaleczą
@Kakutniaczek:
Pszecierz o to hodziuo, apy tag napisadź.
S moszlifije nagnajwienkszom iloździom bóenduf.
Nje Czaiż teko?
Pszecierz o to hodziuo, apy tag napisadź.
S moszlifije nagnajwienkszom iloździom bóenduf.
Nje Czaiż teko?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów