Dobra, gość z małym chujem musi się pochwalić blacharze swoim zajebistym sprzętem. Mnie zawsze zastanawia jedno - po co? To nie oznaka bycia audiofilem, tylko coś odwrotnego.
No a czemu ludzie sobie kurwa wpierdalają 3.5" wydech z rynny w obi albo castoramy do swoich mocarnych 1.4-1.8 silników jeszcze zmniejszając sobie tym moc i moment?
No właśnie po to aby każdy ich widział i słyszał.
Na hamowni zamiast seryjnych 100 koni wyjdzie im 90 ale chuj tam bo przecież głośniej z wydechu słychać to szybciej musi jechać.
Po co sobie wieśniaki dopierdalają 2 metrowe spoilery do samochodów? Do aut które nie przejdą i tak badania technicznego bez smarowania a tor to jak będą mieli fart to zobaczą w telewizji.
Na hamowni zamiast seryjnych 100 koni wyjdzie im 90 ale chuj tam bo przecież głośniej z wydechu słychać to szybciej musi jechać.
Po co sobie wieśniaki dopierdalają 2 metrowe spoilery do samochodów? Do aut które nie przejdą i tak badania technicznego bez smarowania a tor to jak będą mieli fart to zobaczą w telewizji.
To jest chuj, młodzieńcza głupota, ale tatuaże na ryju, tunele w uszach, nosie i policzkach + inne pircingi to jest dopiero zjebanie umysłowe
To jest ch*j, młodzieńcza głupota, ale tatuaże na ryju, tunele w uszach, nosie i policzkach + inne pircingi to jest dopiero zj***nie umysłowe
Ja bym to podsumował po prostu: " bo może". Ale trzeba się liczyć z opinią innych na ten temat.
Może wytatuować sobie pół ryja i nie żałować, ale musi liczyć się że 99% społeczeństwa będzie uważać go za debila.
Ale odchodząc od skrajności, to ze wszystkim tak jest. Kupujesz pierwsze auto za 5 tys, chcesz lepsze i szybsze. Kupujesz za 15- 20, i chcesz lepsze.
Przynajmniej ja tak mam. Człowiek nigdy nie będzie całkowicie usatysfakcjonowany.
Buty airmax chuj wie co za 900 zł ? Zegarki za 20 tys, po chuj i tak czas można liczyć na smartfonie za stówkę.
Gość pewnie pokazał że się da i ma najmocniejszy sprzęt. Jeździ na zloty, i inne chuje muje.
A tak w ogóle to chuj nam wszystkim w dupę, i tak wszyscy umrzemy. Także kończę pierdolić i idę jebać w robocie jak wół bo muszę uzbierać na inne chujostwa do samochodu którego wpierdolę nie podnosząc jego wartości.
A na koniec na poważnie. Polecam oglądnąć sobie relacje TED pewnego polaka mówiącego o camperze którego kupił. W życiu są rzeczy które " warto " i ktore " się opłaca". Nie opłąca się trzymać kampera za 100k jeżdzić nim na wakacje raz na rok na 2 miesiące, ale warto bo to fajne przeżycie.
A na koniec na poważnie. Polecam oglądnąć sobie relacje TED pewnego polaka mówiącego o camperze którego kupił. W życiu są rzeczy które " warto " i ktore " się opłaca". Nie opłąca się trzymać kampera za 100k jeżdzić nim na wakacje raz na rok na 2 miesiące, ale warto bo to fajne przeżycie.
Czym innym jest kupić sobie gadżet a czym innym trwałe samookaleczenie/oszpecenie
Pamiętacie tego zjeba co sobie pociął ryj, bo taki fan popka?
Podsumowując powyższych cebulaków, ktoś to robi bo ma hajs i zajawke albo kaprys po prostu. Ja tam jak mam czasem luźną gotówkę to lubię czasem wydać na głupot . A, że was nie stać i nigdy stać nie będzie jebane biedaki to możecie pisać, że to gość z małą parówą hahahhaahaahahahahhhaha
wydać na głupot powiadasz ? zaoszczędzisz na więcej nie opłacając rachunków za internet.
Fuck lefties!!!Fake, z użyciem dmuchawy i niedokręconego lusterka. "Powiew basu" jest niespójny z "muzyką" a właściwie dźwiękiem. Za dużo już w internetach widziałem, żeby się dać nabrać na takiego naciąganego fejka.
Gówno widziałeś w internetach leszczu. Ale chętnie przeczytam twoją analizę debila. Bo ja za to widziałem w internetach wystarczająco dużo, żeby wiedzieć, że połowa "hejt fejków" to zwyczajna głupota bądź celowe działanie a na sadolu nauczyłem się wierzyć w rzeczy niemożliwe.
Ale powiedz, gdzie według ciebie jest niespójność "muzyki" z częstotliwością niskich fal i w jaki sposób wytłumaczysz, że dmuchawa do liści wprawiła w rezonans karoserię i szybę. Jestem tego zajebiście ciekawy. Wyjaśnisz?
A i za "powiew basu" to powinieneś dostać intelektualnego oscara. U was na wsi się tak mówi?
No a czemu ludzie sobie kurwa wpierdalają 3.5" wydech z rynny w obi albo castoramy do swoich mocarnych 1.4-1.8 silników jeszcze zmniejszając sobie tym moc i moment?
...
Tylko jak sobie wypierdolisz wydech, wybebeszysz kata i wpierdolisz 3,5 cala to zmniejsza ci się opór przy wydalaniu spalin więc weź mi wytłumacz jak od takiego zabiegu spada ci moc i moment?
To jest chuj, młodzieńcza głupota, ale tatuaże na ryju, tunele w uszach, nosie i policzkach + inne pircingi to jest dopiero zjebanie umysłowe
Ale tatuaże na nodze czy ręce to już ok, tylko na twarzy jaki jebany hipokryta.
To nie młodzieńcza głupota, tylko wpływ środowiska.
Zadaj sobie pytanie: CO MNIE TO OBCHODZI? Niech sobie robią co chcą, ich twarze, ich ciała, ich życie. Chuj ci do tego? Maść Ci się skończyła czy co?
Ja tam jak mam czasem luźną gotówkę to lubię czasem wydać na głupot .
Ja tam nie muszę mieć luźnego hajsu, żeby wydać na głupoty. Jak mam ochotę to po prostu idę i kupuję bo mnie stać.
Biedaku.
I zgadza się. Gościu z filmiku i ty macie małe parówy bo was jara robienie hałasu, żeby się tylko przez chwilę pokazać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów