Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z całym szacunkiem dla wierzących. Każda religia dla mnie jest posrana i wymyślona przez zwykłego człowieczka. Chrześcijanie pierdolą jacy to oni pokojowi są i jaka ich religia jest miła, kurwa a jakieś pojebane kamieniowanie, czy wyprawy krzyżowe gdzie mordowali tych którzy nie chcieli przyjąć wiary ?? i niby ta religia jest lepsza od innych ?? Chrześcijaństwo w swoich czasach było jedną z najbrutalniejszych religii gdzie jeden drugiego zabijał bo nie wierzył w jezusa, więc nie pierdolcie, że kozojebcy mordują przez religie bo wasza religia robiła to samo, więc niczym się nie różnicie. I tak jak napisałem na początku nie śmieję się z religijnych ludzi, wierzcie w co chcecie bo nie mam prawa wam zabraniać, ale popatrzcie wpierw na siebie zanim macie zamiar oceniać innych. PS. fanatyzm jest gorszy od faszyzmu.
i o tym właśnie mowa, nazywasz chrześcijanami ludzi którzy kamieniowali i mordowali.Oni nie byli chrześcijanami i nie mają z chrześcijaństwem nic wspólnego.Jezus nie nauczał kamieniowania i mordowania , to jedynie zła interpretacja ludzi , jak zwykle.Jezus i całe chrześcijaństwo nie może odpowiadać za ludzi którzy myśleli że zabijanie innych niewiernych jest dobre, źle to rozumiesz. a Biblia nawet jako zwykła księga bez nawiązania do religii zawiera mnóstwo mądrych rzeczy, i bez wątpienia gdyby każdy żył zgodnie z biblią , świat byłby idealny i każdy siebie miłował. Ale to niemożliwe, bo jest jeszcze szatan
Ciapaty przytacza dokładnie takie argumenty na jakie nasi "dobrzy" chrześcijanie potrafią idealnie odpowiedzieć, przy okazji pokazując jaka to jego religia jest zła. Ponadto końcówka ciapatego:"wy ignoranci, nie wierzę wam" na pierwszy rzut oka wygląda jak gra aktorska, która ma pokazać jego zaślepienie i niechęć, co również idealnie odpowiada naszym chrześcijanom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów