Tak. Wiem, że Urban jest ch*jem i pier**lonym komuchem, ale mimo tego się uśmiałem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No jest komuchem z krwi i kosci, ale przynajmniej nie kryje sie z tym jak wiekszosc naszych "postepowych nowoczesnych elit"
wypierdalać z tym grubym kasztanem
Dziwnie patrzeć, jaki regularny debil robi z siebie idiotę Skoro taki z niego kozak, niech sparodiuje Mahometa
DiCarpio napisał/a:
Dziwnie patrzeć, jaki regularny debil robi z siebie idiotę Skoro taki z niego kozak, niech sparodiuje Mahometa
On stoi nad grobem, mysle ze nie mialby oporow, pytanie tylko po co
Stary, a durny.
Ten to umi tańczyć, tańczyć...
Za Jurka zawsze browar !
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Nie daję piw fantastico.
Można mu wiele zarzucić, ale nie to, że jest debilem. Nawet moja stomatolog, która serdecznie go nienawidzi, uważa go za człowieka o ponadprzeciętnej inteligencji.
saves napisał/a:
Nawet moja stomatolog, która serdecznie go nienawidzi, uważa go za człowieka o ponadprzeciętnej inteligencji.
Ucinasz sobie pogawędki ze stomatologiem czy ona sama tak nawija?
Żyd w przebraniu muzułmanina, tego jeszcze nie grali.
saves napisał/a:
Można mu wiele zarzucić, ale nie to, że jest debilem. Nawet moja stomatolog, która serdecznie go nienawidzi, uważa go za człowieka o ponadprzeciętnej inteligencji.
Więcej niż ponadprzeciętnie inteligentny.
Potrafił jako jedyny rzecznik w krajach bloku wschodniego rozmawiać z zachodnimi dziennikarzami tak, że nawet ruscy rzecznicy rządu przyjeżdżali do niego po nauki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów