Ja pierdolę. Nie mam nic do Żydów, Ruskich, Niemców, Rumunów, Cyganów, Hindusów etc. (bo to ludzie jak wszyscy inni), ale jak widzę muzułmańców to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ludzie pierdolą, że to co się o nich mówi, że oni tak naprawdę są zwyczajni, normalni, że to tylko propaganda iż to dzikusy, a tak naprawdę gówno wiedzą. Muzułmańce to bydło, dzicz i hołota, na pewno większość tych ludzi to niebezpieczne gówna. Cywilizowane kraje powinny wypierdolić to łajno w pizdu, bo jak na razie to islamizacja Europy ma się dobrze. Koleś powinien zostać wyjebany z pociągu na najbliższej stacji i koniec dyskusji. Nienawidzę jak takie nic nie warte gówno rzuca się do ludzi bez powodu. Jedyna zaleta polskiej ksenofobii jest taka, że u nas dostałby po ryju i by się skończyło pajacowanie. Naprawdę, strasznie nienawidzę tych debili i z jednej strony szkoda mi tych wszystkich cywilizowanych państw, które zezwoliły na napływ tego badziewia.