18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Muzułmanin w Danii
MaestroRCS • 2012-10-30, 11:13
Oto jak sie zachowują nasi pokojowo nastawieni przyjaciele z Bliskiego Wschodu. Wymagany angielski na poziomi prymitywnym.

Szkoda babinki troche, bo nic nie zawiniła raczej...
Zgłoś
rusofil 2012-10-30, 18:09 7
Ja pierdolę. Nie mam nic do Żydów, Ruskich, Niemców, Rumunów, Cyganów, Hindusów etc. (bo to ludzie jak wszyscy inni), ale jak widzę muzułmańców to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ludzie pierdolą, że to co się o nich mówi, że oni tak naprawdę są zwyczajni, normalni, że to tylko propaganda iż to dzikusy, a tak naprawdę gówno wiedzą. Muzułmańce to bydło, dzicz i hołota, na pewno większość tych ludzi to niebezpieczne gówna. Cywilizowane kraje powinny wypierdolić to łajno w pizdu, bo jak na razie to islamizacja Europy ma się dobrze. Koleś powinien zostać wyjebany z pociągu na najbliższej stacji i koniec dyskusji. Nienawidzę jak takie nic nie warte gówno rzuca się do ludzi bez powodu. Jedyna zaleta polskiej ksenofobii jest taka, że u nas dostałby po ryju i by się skończyło pajacowanie. Naprawdę, strasznie nienawidzę tych debili i z jednej strony szkoda mi tych wszystkich cywilizowanych państw, które zezwoliły na napływ tego badziewia.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
s................s 2012-11-01, 6:49 3
Jubybrd napisał/a:

ciesze się że Polsce nie ma tolerancji i takich sytuacji raczej nie ma bo gdyby to było u nas to gościu po takich tekstach do starszej Pani albo w ogóle do jakiej kolwiek kobiety został by zbutowany i wyjebany z busa w trybie natychmiastowym...

taa, na pewno, w Polsce to większość ludzi odwróciła by głowę i udawała że nic nie widzi taką mamy znieczulice w kraju niestety...
Zgłoś
d................k 2012-11-01, 8:56
pakicito napisał/a:

2xup
ja nie bronie brudasa, tylko lece po kimś kto uwielbia jezusa

Weź pierdolnij się w łeb. Wyleciałeś z tym kurwa mac jezusem jak jakiś debil jakby to coś miało wspólnego z tematem. Byś tępy pajacu dostał nagrode.
Zgłoś
Lordzik92 2012-11-01, 10:34 3
Co tu duzo mowic ale to wina lewackich politykow, ktorzy sami sprowadzaja nie wiadomo skad tych ludzi. Jeszcze te rozne pomoce i misje do Afryki... Obroncy Europy spod Wiednia przewracaja sie w grobach. W Europie za 100 lat biali ludzie beda dyskryminowani! I to w imie czego? Tolerancji dla NICH, nie dla nas.
Zgłoś
MaestroRCS 2012-11-01, 11:08 6
Lordzik, obyś nie miał racji- ja naprawdę wolę wierzyć, że Europejczycy się przebudzą i pogognią nierobów tam gdzie ich miejsce. Już widać pewne oznaki ze strony polityków w Angli: jeden z ministrów zaproponował, że jeśli obywatelie Indii i tamtych okolic nie zarabiają wystarczająco wiele, by móc utrzymać rodzinę, to nie może swojej rodzinki sprowadzić do Angli. Od razu oczywiście odezwały się wszelakie organizacje broniące ciapatych, że to rasizm itp., na co minister odpowiedział bezcennym:

"Jeśli nie jesteś w stanie sam utrzymać swojej rodziny, to nie oczekuj że brytyjski podatnik zrobi to za ciebie"

Tak więc jest nadzieja
Zgłoś
doryjan 2012-11-01, 11:11
moim zdaniem kurwa każdy kogo rodzina jest od +10 pokoleń w europie powinien mieć prawo (całkowite) do jebnięcia w mordę każdą taką mendę muslimską lub innych kurwa murzynów i resztę tej dziczy która się tutaj zjeżdża i pierdoli o swoich prawach zachowując się jak jebana świnia. hough
Zgłoś
Rafal1757 2012-11-01, 11:23 4
i ma jeszcze czelność wyzywać rodowitych obywateli od psów. Ciesze się, że mieszkam w Polsce, gdzie za takie zachowanie ten brudas dostał by w pizdę od razu.
Zgłoś
Kóba 2012-11-01, 12:59
Adi przybądź z pomocą
Zgłoś
irish 2012-11-01, 13:31 2
za pare lat wszyscy sie skapną do czego to doprowadziło, wyciągną breivika z pierdla i ogłoszą go generałem armii antymuzułmańskiej
Zgłoś
krzych02 2012-11-01, 13:56 3
Dania to dziwny kraj, wyobrażam sobie jak by to u nas wyglądało. Albo w ogóle by ludzie zachowali się jak pizdy i wlepili wzrok w widok za oknem, albo po pierwszych kilku zdaniach ten brudas leżał by szukając zębów i pewnie roweru
Zgłoś
R41NM4N 2012-11-01, 14:02
@krzych02
A wszyscy w autobusie by wstali bijąc brawa...
Zgłoś
Kine 2012-11-01, 14:03 1
Aż sie zrobiłem dumny ze swojego łysego łba
Zgłoś
elda1987 2012-11-01, 15:26 1
widziałam w łodzkim tramwaju, jak taki arab dostał piąchopirynę na poprawę nastroju za to, że popchnął jakąś dziewczynę i coś tam po swojemu powiedział. Nie mowcie wiec ze taka znieczulica panuje w Polsce. U nas sie odwrocą jak biały się buldoczy, gdy buldoczy sie czarny, ciapaty lub inny żółty, to raczej w pysk zarobią.
Zgłoś
GYVER 2012-11-01, 15:36
Do pieca go chuja
Zgłoś
czerwo64 2012-11-01, 15:41 1
wszytskim co tak zajebiscie bronia muzlumanow i krytykuja katoli to radze najpierw wyjechac do panstwa gdzie mozna ich spotkac ja siedze ponad 2 lata DE i juz mam dosc skurwysynow, polacy co prawda robia wioche, glownie jak sie najebia, ale te skurwysyny sie panosza jak swiete krowy, oraz musze powiedziec ze jestem dumny, bo kurwy ciapate boja jedynie sie nas i ruskich, niemcy im w droge nie wchodza, wpierdalaja sie ze swoja kultura, ja na budowie pracuje z 2 niemcami i turasem jebanym to przylazi kurwa jedna wylacza mojego boomboxa gdzie leci nie moja muza tylko radio niemieckie, wlacza sobie kurwa komorke ze swoimi folkowymi modlami i drze pizde do tego prqacujac, przypadek z filmu to nie wyjatek maja jebani czelnosc pierdolenia werbalnie badz tez nie innym ze ich kultura i swiatopoglad jest najlepszy... sorry za nieskaldnosc i przeklenstwa ale sie wkurwilem przy tym swiecie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów