📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale tyłek fajny.
no no zmieniłeś trochę mój światopogląd bo już nie uważam, że wszystkich ciapatych powinno się zutylizować, teraz uważam, że muzułmanów trzeba zutylizować a muzułmanki (te najlepsze) wziąć do niewoli.
allah akbarował bym
pewnie jej pejsy z pod nyski wystają
od przodu pewnie kutasa widać...
A i tak kij wiadomo co się kryje pod tymi kitlami - jeden ciapaty wziął ślub z jakąś "laską", której twarzy nigdy nie widział, a po zdjęciu burki zrobił burdę, że jest za brzydka. Moim zdaniem coś, co kisi się cały dzień pod szmatą ma takie zagęszczenie pryszczy i syfów, że cała twarz do przeszczepu.
Znając owłosienie szmatogłowych ma pewnie takie kalabraki wokół komina że może warkocze zaplatać
DiesIrae napisał/a:
Znając owłosienie szmatogłowych ma pewnie takie kalabraki wokół komina że może warkocze zaplatać
Sunan al-fitra. Nastepnym razem nie pisz jak nie wiesz (:
Nie żebym przepadał za ciaptymi ale podejrzewam że pod tymi chustami nie mało dobrych lasek się marnuje.
Rems zgadzam się z tobą. Kobiety są najczęściej głupie i zacofane, robią to co im siła wyższa karze (a los niestety wskazał na brudasów).
Swoim kobietom każą chodzić w chustach, szmatach, jak jakaś się zadaje z kimś obcym albo nie daj boże rucha to srogo ją ukarają. Ale jak pojadą do innego kraju to by ruchali co się da, polki też. A, że głupie baby mają mokro w majtach jak zobaczą trochę egzotyki i usłyszą obcy akcent to nawet największy lamus sobie zarucha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów