Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wracaj na historię. Widzę że słyszysz że dzwony biją tylko nie wiesz w którym kościele....
Sam wracaj. Skrótem napisałem. Przecież nikt z was nie przeczyta elaboratów o wojnie papiestwa z Katarami, Albigensami i innymi odłamami Chrześcijan, oraz o ostatniej bitwie pod zamkiem w południowej Francji - jeszcze wówcza.
Zbiorczy prosze na nowa wojne domowa dla UK... Jebac wojne na ukrainie (sie juz wszyscy do niej przyzwyczaili) historia nie lubi próżni i monotonii. Czas na coś mniej oklepanego
Spokojnie, na październik wraca smrowid Nie będziemy się nudzić...
Spokojnie, na październik wraca smrowid Nie będziemy się nudzić...
A co, nie możesz się doczekać? Znów będziesz wirtualnym wojownikiem zdalnie walczącym z opresyjnym systemem?
Już rok temu miał wrócić covid i co? Chyba się nie doczekam, jak tych ruskich atomówek co miały na nas spadać za MiGi i czołgi dla Ukrainy.
A co, nie możesz się doczekać? Znów będziesz wirtualnym wojownikiem zdalnie walczącym z opresyjnym systemem?
Już rok temu miał wrócić covid i co? Chyba się nie doczekam, jak tych ruskich atomówek co miały na nas spadać za MiGi i czołgi dla Ukrainy.
Głównym inspektorem sanitarnym został gość, który od 2,5 roku prowadzi bloga o Covidzie i codziennie gra tą samą płytę.
To ten sam typ co chciał nad każdym stolikiem w restauracji montować wyciąg powietrza.
Mam nieodparte wrażenie, że na nowym stanowisku zacznie realizować swoje pojebane wizje. Na marginesie to pediatra, który po eksternistycznym kursie w TVN został wirusologiem
Głównym inspektorem sanitarnym został gość, który od 2,5 roku prowadzi bloga o Covidzie i codziennie gra tą samą płytę.
To ten sam typ co chciał nad każdym stolikiem w restauracji montować wyciąg powietrza.
Mam nieodparte wrażenie, że na nowym stanowisku zacznie realizować swoje pojebane wizje. Na marginesie to pediatra, który po eksternistycznym kursie w TVN został wirusologiem
To z Polski zrobiłby międzynarodowe pośmiewisko. Covid już nikogo nie obchodzi, z wyjątkiem paru jebniętych fanatyków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów