Nie wszyscy byli zadowoleni, ale policja pozwoliła kontynuować.
Film posiada angielskie napisy.
czy to nie jest przypadkiem prank Szwedów dla Szwedów? bo wydaje mi się, że to ironiczna akcja mająca pokazać, że państwo Szwedzkie jest w fazie totalnego rozkładu, ponieważ ani policja nie może za bardzo nic zrobić, tym bardziej, gdyby rzeczywiście szli obok tego samochodu muzułmanie, ani zwykli obywatele.
czy to nie jest przypadkiem prank Szwedów dla Szwedów? bo wydaje mi się, że to ironiczna akcja mająca pokazać, że państwo Szwedzkie jest w fazie totalnego rozkładu, ponieważ ani policja nie może za bardzo nic zrobić, tym bardziej, gdyby rzeczywiście szli obok tego samochodu muzułmanie, ani zwykli obywatele.
was za to mieszaja z ukraincami, i nic z tym nie robicie
Ukraińska kultura rożni się od naszej?
Ukraina to przecież zlepek Polaków i Rosjan
Nie myl emigracji zarobkowej z emigracja brudasów. Ukraińcy nie przyjeżdżają do nas po socjal. Poza tym w powyższym filmie chodzi o multikulturalizm, a wiec mieszanie się kultur. Ukraińska kultura rożni się od naszej? Ukraina to przecież zlepek Polaków i Rosjan
Akcja zacna, ale pragnę zauważyć , że w Katolibanie też napierdalają od 6 rano dzwonami i drą japę przez głośniki jakby nie mogli się w ciszy modlić w swoich murach. Kij ma dwa końce. Ani jeden ani drugi mi się nie podoba!
Polacy nie mają w zwyczaju w bestialski sposób zarzynać kobiet, dzieci i starców.
i o Jedwabnem...